22.2.2021 15:26

Έρχεται νέος βρεφονηπιακός σταθμός στον Βροντάδο

Μελέτη ύψους 45.000 ευρώ

Νέο βρεφονηπιακό σταθμό στον Δήμο Ομηρούπουλης σχεδιάζει το Νομικό Πρόσωπο σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου. Ο βρεφονηπιακός σταθμός που στεγάζεται στην περιοχή του Άγιου Ισίδωρου σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου είναι πλήρης. Έτσι σχεδιάζεται η δημιουργία ενός βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή του Βροντάδου και συγκεκριμένα στο δημοτικό ακίνητο στον όρμο Κασού που βρίσκεται απέναντι από τον όρμο του «Λω».

Ωστόσο προϋπόθεση για την εκπόνηση μελέτης είναι η δημοσίευση ΦΕΚ ίδρυσης σταθμού. Στο τεχνικό πρόγραμμα 2021 έχει δρομολογηθεί και η εκπόνηση μελέτης βρεφονηπιακού σταθμού 45.000 ευρώ. Μάλιστα σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον πίστωση ο Δήμος Χίου διαβεβαιώνει την οικονομική του συμμετοχή.

Τέλος ο σχεδιασμός για την επέκταση του βρεφονηπιακού σταθμού, στην περιοχή Καλουτά συνεχίζει, καθώς βρίσκεται στο στάδιο της στατικής μελέτης.

«Πρέπει να ολοκληρωθεί η στατική μελέτη. Πρόκειται για έναν κεντρικό σταθμό όπου υπάρχουν 80 παιδιά και είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη ζήτηση» ανέφερε.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ