22.2.2021 14:41

Επανέναρξη των προπονήσεων υπό προϋποθέσεις

Είσοδος με rapid test στο Δημοτικό Στάδιο Χίου και προσλήψεις έκτακτου προσωπικού λόγω Covid-19

Ανοιχτοί θα είναι από σήμερα οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι μετά τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της Κοινής Υπουργικής Απόφασης. Οι αθλητές ποδοσφαίρου Γ’ Εθνικής κατηγορίας όπως η Μικρασιατική, πλέον θα μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις της.

Rapid test, προϋπόθεση για την είσοδο αθλητών και προπονητών

Ο Πρόεδρος Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρας επισήμανε ότι προϋπόθεση για την είσοδο των αθλητών είναι η υποβολή τους σε rapid test και θα πρέπει να πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση.

«Έχω μιλήσει με τον Πρόεδρο της Μικρασιατικής και πιθανότατα να ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα», δήλωσε ο κ. Μανάρας.

Μια σημαντική αλλαγή για τους αθλητές είναι και η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Χίου οπού θα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται από τις 15:00 έως τις 20:00. Αντίθετα τα κλειστά γυμναστήρια παραμένουν σε αναστολή λειτουργίας.

Έκτακτο προσωπικό λόγω Covid-19

Τα προληπτικά τεστ κατά την είσοδο των αθλητών αναγκάζουν το Νομικό Πρόσωπο να προσλάβει έκτακτο προσωπικό 2-3 ατόμων.

«Επειδή πρέπει να γίνεται έλεγχος όλων των αθλητών και προπονητών κατά την είσοδο τους αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε επιπλέον άτομα που θα κάνουν την καταγραφή και τα τεστ» πρόσθεσε.

Στην Οικονομική επιτροπή θα εξεταστεί και η αποδοχή της ενίσχυσης του Νομικού Προσώπου με έκτακτο προσωπικό 4μηνής διάρκειας που θα ενταχθεί και στους παιδικούς σταθμούς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ