8.5.2019 12:54

Επιστολή Κάρμαντζη στον Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης για το αδιάθετο γάλα των κτηνοτρόφων

Επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Αραχωβίτη απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης επισημαίνοντας το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι του νησιού με την αδυναμίας διάθεσης  του παραγόμενου γάλακτος. Ο κ. Κάρμαντζης ζητάει άμεσες λύσεις από τον υπουργό.

Στην επιστολή του αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Σας διαβιβάζω συνημμένα απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των συμπατριωτών μας κτηνοτρόφων που περιγράφει αναλυτικά το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τη διάθεση γάλακτος στο νησί μας.

Συμμεριζόμενος απολύτως την ανησυχία και την αγωνία που εκφράζουν, θα ήθελα να επισημάνω ότι απειλείται με εξαφάνιση ένας σημαντικός τομέας της τοπικής οικονομίας που δίνει απασχόληση και εισόδημα σε δεκάδες οικογένειες του ακριτικού μας νησιού.

κ. Υπουργέ

Παρακαλώ θερμά για το ενδιαφέρον σας ώστε να υποδειχθούν από πλευράς Υπουργείου οι  ενδεδειγμένες λύσεις   οι οποίες θα επιτρέψουν τη συνέχιση της παραγωγής, όρο επιβίωσης για τους κτηνοτρόφους της Χίου», καταλήγει ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ