19.4.2024 11:58

Επίσκεψη ΣυμμαΧίας Αξιών στη Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης

Ο επικεφαλής και κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφτηκαν την Τετάρτη 17/4/2024 την Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης όπου συναντήθηκαν με προέδρους και τοπικούς συμβούλους των δημοτικών κοινοτήτων της περιοχής καθώς και με προέδρους και εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων.

Η ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του πρώην Δήμου Ομηρούπολης και τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα ζωτικής σημασίας όσον αφορά στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας και την επιθυμητή εύρυθμη λειτουργία των χωριών για την οποία κάθε αιρετός και μη που ασχολείται με τα κοινά οφείλει να πασχίζει.

Θέματα όπως πυρασφάλεια και δεύτερη διέξοδος διαφυγής σε περίπτωση πυρκαγιάς σε Λαγκάδα και Συκιάδα, αγροτική οδοποιία, καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός ειδικά σε περιοχές στο Βροντάδο, δημιουργία 2ης Λιμνοδεξαμενής στις Καρυές, χρηματοδότηση πολιτιστικών συλλόγων και επιχορηγήσεις για τις μετακινήσεις των αθλητικών ομάδων που αγωνίζονται και εκτός νησιού, παιδικές χαρές, νέες θέσεις στάθμευσης, ράμπες αναπήρων στη Δασκαλόπετρα, Κέντρο Ομηρικών Σπουδών, Γηροκομείο στο Βροντάδο κ.α., καταγράφηκαν με προσοχή από τους υπευθύνους της Συμμαχίας, με την δέσμευση να αναδειχθούν και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά κυρίως να υπάρξει διαρκής επικοινωνία και συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες και τους συλλόγους, προκειμένου από κοινού, να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ