4.12.2023 13:50

Επίσημη πρώτη για το Master Plan του Κεντρικού Λιμένα της Χίου – Βίντεο

Παρουσιάζεται μαζί με τις κυκλοφοριακές μελέτες στο Ομήρειο

Ένα από τα πλέον σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης του Master Plan του κεντρικού Λιμένα της Χίου, θα διεξαχθεί το πρωί της Τρίτης, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, εκεί όπου θα παρουσιαστεί και θα τεθεί σε διαβούλευση.

Αποδέκτες της πρόσκλησης, πέρα από τους Δημοτικούς Συμβούλους, είναι όλοι όσοι κάνουν χρήση του κεντρικού λιμένα, όπως καπετάνιοι και ναυτιλιακές εταιρείες, με τον πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυριάκο Ζωάνο, να σημειώνει σε δηλώσεις τους ότι παράλληλα θα παρουσιαστούν και ενδιαφέρουσες μελέτες όπως η κυκλοφοριακή μελέτη, η οποία θα αναδείξει τον τρόπο σύνδεσης του νέου λιμένα με την πόλη της Χίου.

Όπως επεσήμανε ο κ. Ζωάνος, οι παρατηρήσεις που θα αποτυπωθούν κατά τη διαβούλευση θα συγκεντρωθούν και πιθανόν να καταγραφούν στον τελικό σχεδιασμό. Αμέσως μετά το Master Plan, θα πρέπει να λάβει τη γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου, στη συνέχεια του Υπουργείου Ναυτιλίας και τέλος να κατατεθεί στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ