18.10.2022 12:24

Εντυπωσιακό το «νέο» Ιωνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στον Νοέμβριο η παράδοση του έργου- Μεγάλο στοίχημα η ανταπόκριση του παλιού συστήματος αντλιών στη μεγάλη πίεση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το σημαντικό έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Ιωνικού Κολυμβητηρίου της Χίου, με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να προχωρά άμεσα στην παραλαβή της νέας τέντας.

«Μέχρι τέλος της εβδομάδας η εταιρεία που έχει αναλάβει την αντικατάσταση της τέντας, θα αποχωρήσει καθότι το έργο της έχει ολοκληρωθεί. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων, με τις βάσεις να έχουν ήδη τοποθετηθεί», ανέφερε ο κ. Ξενάκης, προσθέτοντας ότι η μοναδική εκκρεμότητα αφορά στο σύστημα εξαερισμού του Ιωνικού, αφού δεν υπάρχει εταιρεία στη Χίο που να μπορεί να αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Μεγάλο στοίχημα η λειτουργία του μηχανολογικού εξοπλισμού

Το μεγαλύτερο πάντως στοίχημα αναφορικά με τη λειτουργία του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, αφορά στην ανταπόκριση του μηχανολογικού εξοπλισμού και των αντλιών, κάτι που θα κριθεί μόλις η πισίνα γεμίσει με νερό.

«Ο φόβος μας και η αγωνία μας είναι όταν θα φθάσει το νερό στο ύψος που πρέπει και κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, κατά πόσο οι σωληνώσεις θα μπορούν να αντέξουν την πίεση και να μην έχουμε ζημιές. Αν όλα πάνε καλά, μέσα στον επόμενο μήνα, θα μπορούμε να δώσουμε προς χρήση το Ιωνικό», ανέφερε ο κ. Ξενάκης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ