17.12.2019 11:01

Δίαυλο επικοινωνίας με τον Φορέα Τουρισμού Χίου άνοιξε ο Δήμος Οινουσσών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις Οινούσσες την περασμένη Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γ. Δανιήλ, η πρώτη ενημερωτική συνάντηση γνωριμίας του Δήμου και επιχειρηματιών του νησιού με τον νεοσυσταθέντα Φορέα Τουρισμού Χίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοφυούς Φορέα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αυγουστής Νεαμονίτης και ο Αντιπρόεδρος κ.  Γιώργος Πάσσας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ακόμη η Επιτροπή ανάπτυξης και προβολής του Δήμου μας με επικεφαλής τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Λεοντή, η οποία πραγματοποίησε και την πρώτη συνεδρίαση της.

Μετά από μια συνοπτική εισήγηση εκ μέρους του κ. Νεαμονίτη για τους καταστατικούς σκοπούς, την πρόσφατη δράση, τον τρόπο λειτουργίας και τους στόχους του νέου φορέα, διεξήχθη γόνιμος διάλογος για την προβολή και τη μεθοδολογία ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος της Χίου και των Οινουσσών και κατατέθηκαν χρήσιμες απόψεις, αλλά κι ενδιαφέρουσες ενστάσεις.

Στη συνάντηση εργασίας οι εμπλεκόμενοι φορείς συμφώνησαν ν’ ανανεωθεί το ραντεβού για τη νέα χρονιά και να εγκαινιαστεί μια φιλόδοξη συνεργασία, ώστε τα δύο νησιά να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ διαβεβαίωσε για την ουσιαστική και εποικοδομητική στήριξη της δημοτικής αρχής σε κάθε άρτια αρθρωμένη και ρεαλιστικά στοχευμένη προσπάθεια επίτευξης των στόχων της τουριστικής ανάδειξης.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ