5.5.2022 14:06

Αποζημίωση των ναυταθλητικών σωματείων για το Ιωνικό αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες πιέσεις στη δημοτική αρχή, παρά την απουσία της από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, εξετάζοντας μάλιστα και τη λύση της δικαστικής προσφυγής αν δεν γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις, άσκησαν σύσσωμες οι αντιπολιτεύσεις στην πρώτη διά ζώσης συνεδρίαση του Δ.Σ. με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» Γιάννης Καραβασίλης, επεσήμανε ότι, το Σώμα ενέκρινε την πρόταση για αποζημίωση των ναυταθλητικών σωματείων για το Ιωνικό Κολυμβητήριο με δεδομένο ότι το κόστος για τα σωματεία στη μετακίνησή τους, στα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι τεράστιο.

«Ουσιαστικά πρόκειται για κάλυψη των εξόδων των ναυταθλητικών σωματείων λόγω κακής διαχείρισης και χρονοδιαγραμμάτων από την πλευρά της δημοτικής αρχής. Σκεφτείτε ότι η κάθε μετακίνηση στοιχίζει από 3 έως 5.000 ευρώ», εξήγησε ο κ. Καραβασίλης.

Ως προς τις εξηγήσεις που έδωσε η Τεχνική Υπηρεσία Χίου, σημείωσε ότι εγκαταλείπεται οριστικά το θέμα της λειτουργίας του καταδυτηρίου ενώ η μεγάλη πισίνα προβλέπεται να λειτουργήσει εκ νέου τον Σεπτέμβρη.

Τέλος προειδοποίησε τη δημοτική αρχή ότι, οι αντιπολιτεύσεις είναι διατεθειμένες να προσφύγουν στη δικαιοσύνη εάν η δημοτική αρχή αγνοήσει την απόφαση του μονοθεματικού Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ