17.12.2020 16:59

Ανέλαβαν καθήκοντα οι Γιώργος Μπελέγρης και Ανδρέας Βεργίτσης

"Οι εκλογές τελείωσαν, τώρα είναι η ώρα να υπηρετήσουμε τον Δημότη της Χίου"

Καθήκοντα αντιδημάρχων αναλαμβάνουν από σήμερα ο Γιώργος Μπελέγρης και ο Ανδρέας Βεργίτσης. Ο Δήμαρχος Στ. Κάρμαντζης άνοιξε την πόρτα στους νέους αντιδημάρχους δηλώνοντας την βεβαιότητα του ότι είναι τα κατάλληλα πρόσωπα:

«Είναι δυο άνθρωποι που εκτιμώ απεριόριστα για δύο λόγους: πρώτον γιατί η παρουσία τους στην Χίο είναι καταγεγραμμένη, για την εντιμότητα τους και την δραστηριότητα τους. Δεύτερον και οι δυο είναι άνθρωποι είναι εργάτες της αυτοδιοίκησης» δήλωσε. 

Τόσο ο Γ. Μπελέγρης όσο και ο Α. Βεργίτσης έχουν εργαστεί στον Δήμο Χίου τα προηγούμενα χρόνια. Σημασία για τον Δήμαρχο έχει η ουσιαστική συνεισφορά τους στον Δήμο. Ο Α. Βεργίτσης θα αναλάβει τον Δήμο Μαστιχοχωρίων που έως τώρα είχε υπό την επίβλεψη του ο Γ. Ξενάκης.

«Ο Α. Βεργίτσης εγγυάται το αποτέλεσμα της αποστολής του στο ξεκίνημα του», δήλωσε ο Στ. Κάρμαντζης.

Ο Γ. Μπελέγρης αναλαμβάνει την δημοτική ενότητα Χίου και  το τμήμα της πολεοδομίας.

«Την δημοτική ενότητα Χίου αλλά και την πολεοδομία αναλαμβάνει ο Γ. Μπελέγρης ο οποίος γνωρίζει την Χίο και την δούλεψε με πάθος…» δήλωσε ο Στ.Κάρματζης.

Μεταξύ άλλων θέλησε να δείξει ότι είναι ανοιχτός σε κάθε συνεργασία η οποία όπως δήλωσε «θα φέρει αποτελέσματα, άλλωστε τα προβλήματα είναι κοινά, ζούμε στον ίδιο τόπο και είμαστε στο ίδιο βαπόρι».

Ο Γ. Μπελέγρης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και δήλωσε: «αυτοί που ασχολούμαστε με την αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να έχουμε ούτε χρώματα ούτε κόμματα. Ο στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του χιώτικου λαού για αυτό και ανταποκρίθηκα θετικά.»

Δεδομένου των νέων συνθηκών κάλεσε τους πολίτες που επιδιώκουν να έρθουν σε επαφή με τον ίδιο να τηλεφωνήσουν στο 22713 - 50000 είτε ηλεκτρονικά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του δημότη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου.

Τέλος ο Α. Βεργίτσης θέλησε να ευχαριστήσει και εκείνος τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε. Παρά τις σκληρές αντιπαραθέσεις ο στόχος παραμένει κοινός.

«τώρα το ζητούμενο είναι ο Δήμος Χίου να συνεχίσει όσα είχαν δρομολογηθεί και να εντάξει όσα περισσότερα έργα. Πρέπει να πάμε μπροστά» δήλωσε ο Α.Βεργίτσης.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ