17.12.2020 16:59

Ανέλαβαν καθήκοντα οι Γιώργος Μπελέγρης και Ανδρέας Βεργίτσης

"Οι εκλογές τελείωσαν, τώρα είναι η ώρα να υπηρετήσουμε τον Δημότη της Χίου"

Καθήκοντα αντιδημάρχων αναλαμβάνουν από σήμερα ο Γιώργος Μπελέγρης και ο Ανδρέας Βεργίτσης. Ο Δήμαρχος Στ. Κάρμαντζης άνοιξε την πόρτα στους νέους αντιδημάρχους δηλώνοντας την βεβαιότητα του ότι είναι τα κατάλληλα πρόσωπα:

«Είναι δυο άνθρωποι που εκτιμώ απεριόριστα για δύο λόγους: πρώτον γιατί η παρουσία τους στην Χίο είναι καταγεγραμμένη, για την εντιμότητα τους και την δραστηριότητα τους. Δεύτερον και οι δυο είναι άνθρωποι είναι εργάτες της αυτοδιοίκησης» δήλωσε. 

Τόσο ο Γ. Μπελέγρης όσο και ο Α. Βεργίτσης έχουν εργαστεί στον Δήμο Χίου τα προηγούμενα χρόνια. Σημασία για τον Δήμαρχο έχει η ουσιαστική συνεισφορά τους στον Δήμο. Ο Α. Βεργίτσης θα αναλάβει τον Δήμο Μαστιχοχωρίων που έως τώρα είχε υπό την επίβλεψη του ο Γ. Ξενάκης.

«Ο Α. Βεργίτσης εγγυάται το αποτέλεσμα της αποστολής του στο ξεκίνημα του», δήλωσε ο Στ. Κάρμαντζης.

Ο Γ. Μπελέγρης αναλαμβάνει την δημοτική ενότητα Χίου και  το τμήμα της πολεοδομίας.

«Την δημοτική ενότητα Χίου αλλά και την πολεοδομία αναλαμβάνει ο Γ. Μπελέγρης ο οποίος γνωρίζει την Χίο και την δούλεψε με πάθος…» δήλωσε ο Στ.Κάρματζης.

Μεταξύ άλλων θέλησε να δείξει ότι είναι ανοιχτός σε κάθε συνεργασία η οποία όπως δήλωσε «θα φέρει αποτελέσματα, άλλωστε τα προβλήματα είναι κοινά, ζούμε στον ίδιο τόπο και είμαστε στο ίδιο βαπόρι».

Ο Γ. Μπελέγρης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και δήλωσε: «αυτοί που ασχολούμαστε με την αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να έχουμε ούτε χρώματα ούτε κόμματα. Ο στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του χιώτικου λαού για αυτό και ανταποκρίθηκα θετικά.»

Δεδομένου των νέων συνθηκών κάλεσε τους πολίτες που επιδιώκουν να έρθουν σε επαφή με τον ίδιο να τηλεφωνήσουν στο 22713 - 50000 είτε ηλεκτρονικά στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του δημότη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου.

Τέλος ο Α. Βεργίτσης θέλησε να ευχαριστήσει και εκείνος τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε. Παρά τις σκληρές αντιπαραθέσεις ο στόχος παραμένει κοινός.

«τώρα το ζητούμενο είναι ο Δήμος Χίου να συνεχίσει όσα είχαν δρομολογηθεί και να εντάξει όσα περισσότερα έργα. Πρέπει να πάμε μπροστά» δήλωσε ο Α.Βεργίτσης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ