2.7.2021 9:42

Αλλαγές στη δημοτική αρχή από το Φθινόπωρο

Σε αναζήτηση ισορροπιών βρίσκεται η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη που από τις αρχές Σεπτεμβρίου προγραμματίζει αλλαγές στο δημοτικό σχήμα, οι οποίες πέραν του οργανωτικού χαρακτήρα ίσως επηρεάσουν και τα χαρτοφυλάκια των αντιδημαρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Politischios.gr, ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χίου Αντώνης Ζερβάκης, προωθείται στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του υπό σύσταση διαδημοτικού αναπτυξιακού οργανισμού, με τη θέση του να αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου Γιάννης Μανάρας.

Να σημειωθεί ότι, εξ αρχής ο κ. Μανάρας στόχευε στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, μετά την αποτυχία εκλογής του, αφού ναι μεν ήταν πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος σε όλη τη Χίο, ωστόσο έμεινε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου εξαιτίας της απλής αναλογικής.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα προωθηθεί για τη θέση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες του «π» αναφέρουν ότι ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μανδάλας, εκτός των μέχρι σήμερα καθηκόντων του, θα επιφορτιστεί και με τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Βόρειας Χίου, θέση την οποία κατέχει σήμερα ο Κυριάκος Ζωάνος.

Αρχείο ήχου

2021-07-02 09-24-34

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ