2.4.2023 8:07

27χρονη οικιακή βοηθός "έβαλε χέρι" σε κομπόδεμα 80χρονου Χιώτη με χρυσές λίρες

Στη συνέχεια ακόμα δύο γυναίκες προσπάθησαν να αφαιρέσουν κι άλλες λίρες από το σπίτι του ηλικιωμένου

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού χρυσών λιρών από οικία ηλικιωμένου ημεδαπού στη Χίο.

Ταυτοποιήθηκαν τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 27, 30 και 33 ετών, που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής (τετελεσμένη και σε απόπειρα) και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου μηνός, η 27χρονη αφαίρεσε από την οικία του ηλικιωμένου, όπου απασχολούταν περιστασιακά ως οικιακή βοηθός, περισσότερες από -80- χρυσές λίρες.

Κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι, η 27χρονη παρέδωσε στην 33χρονη έναντι ανταλλάγματος, -16- λίρες για προσωρινή φύλαξη και πούλησε μικρό αριθμό εκ του συνόλου των αφαιρεθέντων λιρών, σε άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων σε περιοχή της Αττικής.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα η 33χρονη και η 30χρονη, μετέβησαν από κοινού στην οικία του ηλικιωμένου και με τη μέθοδο της απασχόλησης αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν τιμαλφή.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ