Ζωή

16/7/19 11:20

τελ. ενημ.: 16/7/19 11:24

Το πρόγραμμα του 8ου ISCIMAT σε Χίο και Οινούσσες

Από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουλίου το νησί μας θα έχει τη χαρά, μαζί με τις Οινούσσες και τη Λέσβο, να φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διοργανώνει για 8η χρονιά το διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού  ICSIMAT 2019  σε συνεργασία με σημαντικά Πανεπιστήμια από την περιοχή του Αμβούργου, της Ολλανδίας, του Καναδά, της Αιγύπτου, και της Αμερικής εκτός των άλλων. Οι θεματικές ενότητές του είναι βασισμένες στο συνδυασμό του πολιτισμού και του τουρισμού και σε καινοτόμους τρόπους προσέγγισης των δύο αυτών σημαντικών πυλώνων μέσω του σύγχρονου μάρκετινγκ. Στο πλαίσιο του συνεδρίου συμμετέχουν σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες από τον χώρο της επικοινωνίας, που θα παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες. Το 8ο ICSIMAT υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, το Υπουργείο Τουρισμού και το Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής. 

Επιχειρήσεις που παράγουν τοπικά προϊόντα χορηγούν προϊόντα για κεράσματα και γευσιγνωσία και στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα παρουσιάσουν στους συνέδρους τα προϊόντα τους. 

Οι επισκέψεις 

Την Τρίτη και την Τετάρτη οι συμμετέχοντες θα μείνουν στη Χίο, πραγματοποιώντας πλήθος επισκέψεων σε πολλά από τα σημαντικά αξιοθέατα και μνημεία του νησιού μας, ενώ το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθούν τις Οινούσσες.

Σύμφωνα με το ακριβές πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν το citrus, το Μουσείο Μαστίχας όπου θα πραγματοποιηθεί και workshop στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το μεσαιωνικό χωριό των Μεστών, το Πυργί και φυσικά όλες τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο.

Σχόλια άρθρου: 0