12.4.2019 14:26

«Αγροταυτότητα» στη Χίο από το Παν. Αιγαίου και την Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής Λήμνου του Πανεπιστημίου Αιγαίου με στόχο τη στρατηγική επέκτασης του και στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, στη βάση του μοντέλου Λήμνου, στα πλαίσια του έργου ΑΓΡΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του προγράμματος INTERREG Ελλάδος-Κύπρου που υλοποιεί σε συνεργασία και με άλλους εταίρους των δύο περιοχών και ανάδοχο την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, διοργανώνει, σε συνεργασία και με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Χίου  ενημερωτική εκδήλωση στην Χίο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στις 17 Απριλίου και ώρα 20:00.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Μαν. Χριστοφάκης, καθηγητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παν. Αιγαίου, η Καλ. Μελιτζάνη Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ο Κ. Πλακωτάρης ιδιοκτήτης της Kiss the Earth, ο Δ. Σκάλκος αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Παν. Αιγαίου καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι.  

Οι επιχειρηματίες της Χίου ειδικότερα του αγροδιατροφικού τομέα  που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση καθώς και στο πρόγραμμα (με προσφορά δειγμάτων προϊόντων τους με πρώτες ύλες τοπικές) μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κα Φανή Βασιλικού, Επιμελητήριο Χίου: 2271044524. 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ