Δύο ειδικότητες για το Νοσοκομείο της Χίου περιλαμβάνει η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΚΕΕΛΠΝΟ η οποία αναρτήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου κι έχει ως καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00.
Πρόκειται για συμβάσεις έργου με διάρκεια έως τις 19 Μαΐου 2018 και αφορούν σε 1 θέση παιδιάτρου στην αντίστοιχη κλινική του «Σκυλίτσειου» και 1 θέση ειδικού διαπολιτισμικού μεσολαβητή αραβικής γλώσσας. Υποχρεωτικά προσόντα για τη θέση του ιατρού είναι το πτυχίο ή το δίπλωμα Ιατρικής, η άδεια άσκησης επαγγέλματος, η ιατρική ειδικότητα, η βεβαίωση εκπλήρωσης υποχρεωτικής υπηρεσία και η βεβαίωση εγγραφής μέλους Ιατρικού Συλλόγου. Οι διαμεσολαβητές θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτική γνώσης της αραβικής, γνώσης της ελληνικής ή της αγγλική γλώσσας και άδεια εργασίας στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.