21.10.2022 14:06

Νέα παράδοση υγειονομικού υλικού 13.000 ευρώ από τον Δήμο Χίου στο Νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από 100.000 ευρώ η συνολική προσφορά του Δήμου στο «Σκυλίτσειο», ανέφερε ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης

Σε νέα παραχώρηση υγειονομικού υλικού, της τάξεως των 13.000 ευρώ από τα συνολικά 30.000 ευρώ που έχει αποφασίσει να διαθέσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χίου, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης προς τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη.

Όπως επεσήμανε ο κ. Καρμαντζης: «πρόκειται για προμήθεια νοσοκομειακού υλικού το οποίο έχει να κάνει με την πανδημία αλλά και με τις ανάγκες ιατρικού προσωπικού.

Είναι το ελάχιστο το οποίο κάνουμε και έχουμε κάνει εδώ και 3χρόνια γιατί είναι χρέος μας να σταθούμε στην διοίκηση, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, που έδωσαν μάχες και δίνουν καθημερινά μάχες για την υγεία των συμπολιτών μας.

Θέλω να σας πω ότι, το ποσό το οποίο έχουμε διαθέσει μέχρι τώρα είναι περίπου της τάξης των 100 χιλιάδων και φυσικά συνεχίζουμε κάθε φορά που υπάρχει δυνατότητα μέσα από το θεσμικό πλαίσιο το οποίο μας παρέχει η εκάστοτε κυβέρνηση, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν».

Από την πλευρά της η Ελένη Κανταράκη, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χίου υπογράμμισε ότι ο Δήμος έχει σταθεί δίπλα στο Νοσοκομείο καθόλη τη διάρκεια της πανηδμίας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ