2.12.2020 13:21

Δωρεά υγειονομικού υλικού στα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Χίου

Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Πατεριμός και ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου της Χίου κ. Καρατζάς παρέδωσαν στα Ειδικά Σχολεία του Δήμου μας (Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, Ειδικό Νηπιαγωγείο, Ειδικό Δημοτικό, ΕΕΕΕΚ) 240 αντισηπτικά. Πρόκειται για την προερχόμενη -μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος- δωρεά υγειονομικού υλικού, και συγκεκριμένα αντισηπτικών gel, ποσότητας 20 κιβωτίων των 12 τεμαχίων έκαστο (300 ml με αντλία), από την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε. 

Η δωρεά έλαβε χώρα στο πλαίσιο αντιμετώπισης της διασποράς τού Covid-19. Ο αριθμός των αντισηπτικών που διανεμήθηκε ανά σχολείο, αποφασίστηκε βάσει των στοιχείων που δόθηκαν στις Σχολικές Επιτροπές από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου. 

Ο Δήμος Χίου ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε., η οποία στάθηκε για άλλη μια φορά αρωγός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και, εν προκειμένω, του ιδιαίτερα ευαίσθητου τομέα της Ειδικής Αγωγής, μέσα στις επίσης ιδιαίτερες συνθήκες που διάγουμε (με τα Ειδικά Σχολεία να συνεχίζουν να λειτουργούν).

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ