1.12.2017 13:54

250.000 ευρώ στο «Σκυλίτσειο» για την προσφυγική κρίση

Την απόφαση να ενισχύσει χρηματικά τις δομές υγείας που λειτουργούς κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες πίεσης εξαιτίας τους προσφυγικού, ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας. Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται ως συνέχεια του γεγονότος ότι συγκεκριμένα Νοσοκομεία ανάμεσά τους και το «Σκυλίτσειο» καλούνται να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες λειτουργικές δαπάνες από ίδια έσοδα καθώς και να παρέχουν υπηρεσίες σε ειδικές κατηγορίες ανασφάλιστων ασθενών, που δεν καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ.

Έτσι εγκρίθηκε η έκτακτη επιχορήγηση ύψους 790.000 ευρώ από πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου, από τις οποίες οι 250.000 ευρώ αφορούν στο Νοσοκομείο της Χίου. Στο ίδιο πλαίσιο θα επιχορηγηθούν το Γ.Ν. Μυτιλήνη, το Κ.Υ. Μανταμάδου και το Γ.Ν. Κω.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ