4.11.2020 10:25

Με καθυστέρηση η προκήρυξη για τις θέσεις γιατρών στα Κ.Υ.Τ.

Στην προκήρυξη 2 θέσεων ιατρών για το Κ.Υ.Τ. της Χίου, με ειδικότητα παθολογίας, γενικής ιατρικής, καρδιολογίας και παιδιατρικής, προχωρά η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ένα σχεδόν μήνα από την έναρξη του δεύτερου υγειονομικού αποκλεισμού.

Αναλυτικά η προκήρυξη:

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών και για την αποσυμφόρηση των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων Λέσβου, Χίου και Σάμου, λόγω της πανδημίας του Covid-19 , απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς ιατρούς ειδικοτήτων παθολογίας, γενικής ιατρικής, καρδιολογίας και παιδιάτρους ως εξής: Δύο (2)στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, δύο (2) στην Π.Ε. Χίου και δύο (2)στην Π.Ε. Σάμου.

Οι υπηρεσίες των γιατρών θα παρέχονται στα ειδικά διαμορφωμένα ιατρεία που βρίσκονται έξω από τα ΚΥΤ Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Η  διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται στους τέσσερις  (4)μήνες.

Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των αιτήσεων ορίζεται η 6η Νοεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : pv@pvaigaiou.gov.gr  για το σύνολο των υπηρεσιών, επί ποινής αποκλεισμού.

Το έργο της παρακολούθησης της σύμβασης θα αναλάβουν οι Διευθύνσεις Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Η Πρόσκληση γίνεται στο πλαίσιο α) της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 68/τ.Α΄/20-3-2020) «Κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού Covid-19 , τη στήριξη της κοινωνία  και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης».  β)Της Πράξης  «Μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις». (ΦΕΚ Α΄84/13.04.2020) και της σχετικής  ισχύουσας Νομοθεσίας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται:  στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, όπου βρίσκεται αναρτημένη ολόκληρη η Πρόσκληση.  Επίσης στα  τηλέφωνα: 22513 52103  ή   22513 52120 ή  22513 52122.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ