30.1.2024 9:46

Η Κοπή Πίτας του Λιμενικού Σταθμού Ψαρών

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της ετήσιας Βασιλόπιτας του Λιμενικού Σταθμού Ψαρών για το έτος 2024, αυτή την φορά σε κατάστημα του νησιού.

Η Λιμενοσταθμάρχης Ψαρών Ανθστης ΛΣ ΡΑΛΛΗ Χριστίνα άνοιξε με προσωπική της ομιλία, η οποία μετά την εκλογή της ως Δημοτική Σύμβουλος στην Η.Π.Ναουσας, θέλησε ως αποχαιρετισμό να ανοίξει την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας στην τοπική κοινωνία. Ανέφερε συγκινημένη: 'Με ιδιαίτερη χαρά συναντηθήκαμε όλοι μαζί να κόψουμε την τελευταία πίτα του Λ/Σ Ψαρών έχοντας τις ευχές και τις ευλογίες του Κεντρικού Λιμενάρχη της Χίου Αντιπλοίαρχου ΛΣ Παντελεήμονα Φ.ΒΑΤΟΥΣΗ και του π.Δημητρίου ΒΑΡΣΑΜΙΔΗ, ιερέα του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και καιρικών συνθηκών δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.'

Στην κοπή της πίτας έδωσαν το παρόν, ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος, εκπρόσωποι του Στρατού, πρόεδροι των τοπικών Συλλογών (Αδελφότητας Ψαριανών, Αλιέων και Κωνσταντίνος Κανάρης), εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού πρακτορείου των Ψαρών, του ΠΠ Ιατρείου Ψαρών καθώς και Διευθυντές και Προϊστάμενοι των σχολείων του νησιού.

Με την ευλογία του Πατέρα Ευάγγελου ΦΙΑΜΟΥ κόπηκαν και μοιράστηκαν οι Βασιλόπιτες, μια για τα Στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Ψαρών και μια για τους λοιπούς παρευρισκόμενους. Κομμάτια μοιράστηκαν επίσης στο πλήρωμα των Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων που εξυπηρετούν το νησί (Νήσος Σάμος και Ψαρά Γκλόρυ), σε καταστήματα του νησιού καθώς και σε ηλικιωμένους στους οποίους έγινε κατ'ιδιαν διανομή από την ίδια Λιμενοσταθμάρχη.

Τυχερή ήταν η 90χρονη Ευαγγελία ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ (Λιλιώ), η οποία κέρδισε μια τριήμερη διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πόλης της Νάουσας Ημαθίας, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Rallis Travel (RT).

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ