28.7.2023 10:01

Ένα 4ημερο αφιερωμένο στα παιδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγκάδας «Κυδιάντα»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκάδας «Κυδιάντα» για άλλη μια χρονιά, πιστός στο ραντεβού του με τα παιδιά, οργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις το τετραήμερο 30-31/07 και 1-2/8

Την Κυριακή 30 Ιουλίου μαζευόμαστε στην παραλία της Λαγκάδας από τις 18:30 και ψαρεύουμε όλοι μαζί. Οι πετονιές θα πάρουν φωτιά! Σκοπός μας να γεμίσουμε…την προβλήτα από μικρούς αλλά και μεγαλύτερους ψαράδες. Μην ξεχάσετε το καπελάκι σας.

Την Δευτέρα 31/07 στις 19:30 στο γηπεδάκι της Αγίας Ειρήνης υποδεχόμαστε την Παραολυμπιονίκη ξιφασκίας με αμαξίδιο Κέλλυ Λουφάκη για μία όμορφη και χρήσιμη βιωματική συζήτηση για μικρούς και μεγάλους και βέβαια τι άλλο να γίνουμε όλοι ξιφομάχοι σε αμαξίδιο με τη βοήθεια της Κέλλυς.

Την Τετάρτη 02/08 στις 19:00 στον ίδιο χώρο παίζουμε όλοι μαζί τα παιχνίδια των παππούδων μας, των γονιών μας, τα δικά μας. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Η ιστιοπλοϊα την Τρίτη θα εξαρτηθεί από τον καιρό

Σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα μικροί και μεγάλοι

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά είναι σημαντική!

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6937122904

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ