26.3.2018 13:06

Το βιβλίο «Ένα χαμόγελο για τον Ορέστη» παρουσιάστηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναγίας Ερειθιανής

Σκίτσο: Δημήτρης Τσαγκάτος

Αν η ανταπόκριση του κόσμου  στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του «Ένα χαμόγελο για τον Ορέστη», εξέπληξε τον συγγραφέα Μανώλη Τσαγκάτο, τότε η κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της βιβλιοθήκης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναγίας Ερειθιανής, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, πρέπει να τον χαροποίησε διπλά. Παλιοί του μαθητές, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και πλήθος γονέων προσήλθαν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του, προκειμένου να τιμήσουν τον δάσκαλο για την πρώτη του συγγραφική προσπάθεια. Η διευθύντρια του 2ου ΔΣ Βροντάδου Μαριάννα Πελαντή  με τις σπουδαίες γνώσεις της στη λογοτεχνία ανέδειξε τα «δυνατά» σημεία του βιβλίου, εστίασε στην απλή και κατανοητή γλώσσα γραφής του συγγραφέα, επισήμανε την ποικιλία των θεμάτων που πραγματεύεται η ιστορία και προέτρεψε  τους παρευρισκομένους να διαβάσουν το βιβλίο.

 

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα του βιβλίου ανέγνωσαν ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου Κωστής Βούλγαρης και η εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας Τώνια Μπαχά.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου Γονέων προσέφεραν λουκουμάδες, καφέ και άλλα γλυκά και αλμυρά εδέσματα  στους παρευρισκόμενους.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ