23.8.2017 17:59

Τιμή στον Παντελή Κοντογιάννη από τους Χιώτες Ομογενείς

Μία υπέροχη βραδιά πέρασαν όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα της Ένωσης Ομογενών Χίου, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 12 Αυγούστου 2017, στη νότια πλευρά του λιμανιού, στον κόκκινο φάρο. 

Η βραδιά τα είχε όλα από τη θαυμάσια θέα τηςPromenadeτης Χίου, καταπληκτική οργάνωση, εξαιρετικό catering από το ξενοδοχείο «Xανδρής», υπέροχο καιρό, ολόγεμο φεγγάρι,  πολύ καλή μουσική από την Αμαλία Αυγουστάκη και την ορχήστρα του κ. Βαφειάδη,χορούς από το χορευτικό του Βούρου,  παιχνίδια για παιδιά από clown, θαυμάσια βεγγαλικά, τα οποία στην κυριολεξία φώτισαν και ανάδειξαν το όλο το λιμάνι, barμε άριστα cocktailsαπό το «44» με ούζο και μαστίχα λικέρ «Στουπάκη».

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η τιμητική διάκριση του χιακής καταγωγής ηθοποιού Παντελή Κοντογιάννη για τη συμβολή του στην ανάδειξη του θέματος της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα και την εν γένει προσφορά του. 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου κ. Παντελής Μπουρνιάς αναφέρθηκε στους ομογενείς - απόδημους Χιώτες ως μία «σπουδαία παρακαταθήκη για την Ελλάδα».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υψηλοί προσκεκλημένοι όπως ο Πρωτοσύγκελος της Ελληνορθόδοξης κοινότητας Ουάσινγκτον κ.κ. Δημήτριος Αντόκας με την πρεσβυτέρα, ο Βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρματζης, ο Πρόεδρος της Χιακής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης Γιάννης Κοντολιός, ο τ. πρόεδρος Γιώργος Μαλαφής, ο τ. Πρόεδρος της ΗΧΣΑΚ Μάρκος Μαρινάκης, ο τ. Πρόεδρος ΗΧΣΑΚ και π. Δήμαρχος Καρδαμύλων Νίκος Μαρινάκης ο Πρόεδρος Θολοποταμουσίων Αμερικής και Καναδά, η τ. Πρόεδρος του Γυνναικείου Τμήματος του Παγχιακού Συλλόγου «Κοραής Νέας Υόρκης», η κα. Σιμόν Λάγος, και άλλοι πολλοί πρόεδροι και μέλη διαφόρων Σωματείων απανταχού Χίων.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ