2.8.2023 17:22

Σημαντικές διακρίσεις για τους Θεατροποιούς στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας

Ο Κύκλος Θεάτρου "Θεατροποιοί Χίου", ανακοινώνει τα αποτελέσματα από τη συμμετοχή του στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας.

Η ομάδα απέσπασε συνολικά εννέα υποψηφιότητες σε όλες τις βασικές κατηγορίες και τρία βραβεία, με την κωμωδία «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ», του Δημήτρη Ψαθά, σε σκηνοθεσία Σταύρου Σπυράκη.

Υποψηφιότητες για τις βασικές κατηγορίες, μουσικής επένδυσης, ενδυματολογίας, σκηνοθεσίας, πρώτου ανδρικού ρόλου, δεύτερου ανδρικού ρόλου, σκηνικών, πρώτου γυναικείου ρόλου, δεύτερου γυναικείου ρόλου, καλύτερης παράστασης.

Βραβείο ενδυματολογίας, βραβείο δεύτερου ανδρικού ρόλου και τρίτο βραβείο καλύτερης παράστασης.

Η ομάδα εκφράζει τη χαρά της, που εκπροσώπησε το νησί μας, τη Χίο μας, επάξια, σε ένα τέτοιου βεληνεκούς και αξίας φεστιβάλ.

Τέλος ευχαριστεί τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ, για τη ζεστή φιλοξενία και την πραγματικά πολύ θερμή υποδοχή και τα μέλη της κριτικής επιτροπής που τίμησαν την ομάδα με τη σημαντική αυτή η διάκριση.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ