26.8.2017 16:04

Ρέμος εδώ Ρέμος και εκεί…

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΧΙΩΤΩΝ ΣΤΑ ΑΛΑΤΣΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ

Ο Αντώνης Ρέμος διαθέτει στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα «φαν κλαμπ». Ποιος θα το περίμενε όμως ότι και στην γειτονική μας Τουρκία το «φαν κλαμπ» του θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο;

 Όχι μόνο τον γνωρίζουν, αλλά τον αγαπούν και διασκεδάζουν με τις επιτυχίες του. Λαμβάνοντας υπόψη του τα παραπάνω δεδομένα το ταξιδιωτικό πρακτορείο ErtTurk, αποφάσισε να καλέσει τον Αντώνη Ρέμο για μια συναυλία σε γνωστό παραλιακό κλαμπ των Αλατσάτων. Παρόλη την καλή διάθεση που είχε το πρακτορείο να δημιουργήσει ένα πακέτο της τάξης των 100 ευρώ αποκλειστικά για τους Χιώτες, η ανταπόκριση τους ήταν λιγοστή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των Χιωτών ανέρχεται μόλις στους 20.

Ο γνωστός τραγουδιστής προσγειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον αερολιμένα της Χίου και παρέμεινε στο νησί λίγες μόνο ώρες, καθώς το πρόγραμμα του δεν του επέτρεψε κάτι περισσότερο. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ