19.6.2017 10:24

Πρόσωπα με κύρος, επιλογές με πλουραλισμό

ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΕΙΟΥ

Σημαντικές προσωπικότητες έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση του Ομηρείου και θα προσπαθήσουν με τη δράση τους στη Συμβουλευτική Επιτροπή να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της οργάνωσης και του έργου του Πνευματικού μας Κέντρου.

Η επιλογή τους εγκρίθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο και η πρώτη συνεδρίαση γνωριμίας και έναρξης εργασιών θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ορισθεί μεταξύ 25ης Ιουνίου και 3 Ιουλίου.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ομηρείου Ηλίας Σμυρνιούδης τονίζει ότι υπάρχουν πολλά άτομα που  έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα συμμετοχής, θα αξιοποιηθούν στις δράσεις που θα οργανωθούν και πιθανά θα συμμετάσχουν στις επόμενες επιτροπές.

Τα μέλη

Πρόεδρος ορίσθηκε  το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομηρείου Μήτση Ακογιούνογλου και μέλη ο σκηνοθέτης Νίκος Aυγουστίδης, ο αστροφυσικός και ciniori chercher της Ακαδημίας Αθηνών  Μαν. Γεωργούλης,  ο σκηνοθέτης, παιδαγωγός και συγγραφέας Κοραής Δαμάτης,  η εικαστικός εκπαιδευτικός Μαρία Κασαπίδου,  ο γλύπτης και αρχιτέκτων  Αλέξανδρος Κόκκινος, ο συνταξιούχος φιλόλογος καθηγητής Γιώργος Κωνσταντινίδης, η βραβευμένη στην ταινία «Πολίτικη κουζίνα» σκηνογράφος και ενδυματολόγος Όλγα Λεοντιάδου και ο αναπληρωτής καθηγητής Νεοελληνικής φιλολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Νίκος Μαυρέλος.

Πρέπει να τονισθεί ότι η Συμβουλευτική Επιτροπή δεν είναι όργανο θεσμοθετημένο στο καταστατικό λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου, δεν είναι μόνιμος θεσμός. Η θητεία της θα ολοκληρωθεί με τη λήξη της θητείας της παρούσας διοίκησης και τα επόμενα συμβούλια θα μπορούν να τη συνεχίσουν  ή να την  καταργήσουν. 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ