22.9.2017 9:27

Μελωδικές φωνές θα ηχούν από τον Οκτώβριο στο «Χιώτικο Σπίτι» της ΟΧΣΑ στην Καλλιθέα

Η απόκτηση της δικής τους στέγης ήταν ένα όνειρο χρόνων που κατόρθωσαν να υλοποιήσουν με κόπο και προσπάθεια τον περασμένο Απρίλιο. Όμως τα μέλη της διοίκησης της ΟΧΣΑ(Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής)δεν εφησυχάζουν και συνεχίζουν να εμπλουτίζουν την Ομοσπονδία με νέες δράσεις όπως αυτή της δημιουργίας χορωδίας Χιακών Φωνών. « Η ιδέα προϋπήρχε εδώ και καιρό αλλά δεν μπορούσε να υλοποιηθεί αφού δεν είχαμε δικό μας χώρο. Μόλις τον Απρίλιο  αποκτήσαμε το σπίτι μας στην Καλλιθέα αποφασίσαμε να συστήσουμε και τη δική μας χορωδία», εξηγεί ο Πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργ. Κοκκινάκης. Με την πολύτιμη βοήθεια της μαέστρου Σταματίας Χωρεψιμά η ΟΧΣΑ απεύθυνε πρόσκληση συμμετοχής στη χορωδία «Χιακές Φωνές» σε όλους του Χιώτες της Αττικής αλλά και τους φίλους του νησιού. « Παρότι οι καιροί είναι δύσκολοι, οι χρόνοι περιορισμένοι και η διάθεση των περισσοτέρων στο ναδίρ, εντούτοις υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος και ευελπιστώ ότι στις 4 Οκτωβρίου που θα έχουμε και την πρώτη μας συνάντηση θα είμαστε αρκετοί ώστε να συστήσουμε τη χορωδία μας», αναφέρει ο Αργ. Κοκκινάκης.

Εγκαίνια τον Οκτώβριο για το Χιώτικο Σπίτι

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΟΧΣΑ ευελπιστεί , ότι σε λίγες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα του εξοπλισμού του Χιώτικου Σπιτιού και μέσα στον Οκτώβριο θα γίνουν και τα εγκαίνια. Πρόκειται για ένα χώρο 100τμ το ισόγειο και 40τμ το πατάρι όπου μόλις εξοπλιστεί με τα απαραίτητα που χρειάζονται για την τέλεση εκδηλώσεων θα μπορεί να φιλοξενεί εκδηλώσεις όχι μόνο της Ομοσπονδίας αλλά και συλλόγων μελών της ΟΧΣΑ», καταλήγει ο Πρόεδρος της ΟΧΣΑ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ