22.9.2017 14:00

Καινοτόμα προγράμματα από τον Μ.Ε.Ο.Θ.

Τρία νέα τμήματα, Μουσικοκινητικής για παιδιά, Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Βιβλιοδεσίας περιλαμβάνουν τα νέα προγράμματα του Μ.Ε.Ο.Θ. που ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου και λήγουν στις 31 Μαΐου. Νέο θεωρείται και το τμήμα της Μόστρας,στο οποίο προστίθεται η διδασκαλία των παραδοσιακών  μουσικών οργάνων παγιαύλι και τουμπί.

Στον τομέα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων έχουν εντάξει δύο θεματικές ενότητες. Η πρώτη ονομάζεται «Πορεία στην ιστορία του χωριού» και η δεύτερη «Θυμιανούσικη πέτρα».

Η πρώτη εξόρμηση «Πορείας στην ιστορία του χωριού» θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου.

Στα ίδια πλαίσια έχει ιδρυθεί από πέρσι το τμήμα «Περιπατητικών εκδρομών» σε μονοπάτια του νησιού μας, με πρώτη φετινή προγραμματισμένη επίσκεψη στο φαράγγι των Καμπιών, στις 8 Οκτωβρίου.

Ζωτικότατο και δυναμικά ανερχόμενο είναι και το Τμήμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Η πρώτη, όπως έχει καθιερωθεί,  θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού των Αγ. Αναργύρων. Οι εγγραφές λήγουν το Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα με όλα αυτά προωθούν και τη δημιουργία ιστοσελίδας, η οποία είναι έτοιμη και θα λειτουργήσει σύντομα με το λογότυπο www.meoth.gr

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ