19.6.2017 10:48

Φεστιβάλ και συναυλίες από τη Χορωδία Χίου

Κορυφώνει τις δράσεις της το επόμενο δεκαήμερο η Χορωδία Χίου με την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Σύγχρονης Ελληνικής Μουσικής από τις 24 έως και τις 28 Ιουνίου και τη σημερινή συμμετοχή της στησυναυλία προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ ανοίγει στις 24 Ιουνίου με διάλεξη στις 20:30  στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Η μουσική μέρος Α`».Την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 10:45 προσφέρουν μουσική διασκέδαση στους τροφίμους του Γηροκομείου. Στις 20:30 θα πραγματοποιήσουν στο Πανεπιστήμιο δεύτερη ημερίδα με θέμα «Ανακαλύπτουμε με παρτιτούρες» και ολοκληρώνουν τον κύκλο της διάλεξης «Μουσική μέρος Β`».

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 20:30 θα δώσουν συναυλία στο Μουσικό Γυμνάσιο με τίτλο «Ήχος-εικόνα-χρώμα» και την Τρίτη 27 Ιουνίου στον ίδιο χώρο στις 12:30 θα παραδώσουν «Ιδιαίτερα μαθήματα masterclass».

Την ίδια μέρα στην αίθουσα  της χορωδίας στις 19:00 θα δοθεί διάλεξη με θέμα «Το Ελληνικό στοιχείο στα έργα για πιάνο του Ν. Σκαλκώτα».

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου με συναυλία στο Μουσικό Σχολείο στις 21:00, με τίτλο «Η Ελληνική μουσική δημιουργία του καιρού μας».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ