Πολιτισμός

12/9/16 16:18

τελ. ενημ.: 12/9/16 16:20

«Εξερευνήστε τη Χίο» με τον Βαλάντη Ζουμή

Μετά τις επιτυχημένες εκδόσεις του explore Chios, ο δραστήριος και πολυπράγμων Βαλάντης Ζουμής  πειραματίζεται και στον χώρο της φωτογραφίας, εγκαινιάζοντας το Σάββατο την πρώτη έκθεση φωτογραφίας του με τίτλο «Εξερευνήστε τη Χίο».

Με είκοσι συνολικά επιλεγμένες από τη Χίο φωτογραφίες τυπωμένες σε καμβά, ο Βαλάντης παρουσιάζει από την περασμένη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου μια ιδιαίτερα προσεγμένη έκθεση φωτογραφίας στον πολύχώρο Citrus. « Τον τελευταίο καιρό είχα τυπώσει για προσωπική χρήση ορισμένες φωτογραφίες από αυτές που είχα τραβήξει από διάφορα μέρη στο νησί και άρχισα να σκέφτομαι την ιδέα να τις παρουσιάσω σε μια έκθεση», ανέφερε στον «π» ο Βαλάντης Ζουμής προσθέτοντας ότι μια επίσκεψή του στον πολυχώρο Citrus ήταν αρκετή για να τον επιλέξει ως χώρο φιλοξενίας της 1ης του έκθεσης. «Στα εγκαίνια συναποφασίσαμε με τους υπεύθυνους του Citrus να υπάρχει και παρουσία τοπικών προϊόντων ώστε ο κόσμος να τα γνωρίσει και να τα γευτεί. Έτσι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Μπύρα Χίου, μαστέλο και άλλα προϊόντα», υπογράμμισε ο Βαλάντης Ζουμής.

Τας εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο « Εξερευνήστε τη Χίο» θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση