14.7.2021 18:49

Εργαστήρια και θεατρικές παραγωγές ετοιμάζουν οι «Θεατροποιοί»

Ο νέος κύκλος θεάτρου με όνομα «Θεατροποιοί» συστήθηκε σήμερα σε τοπικά Μ.Μ.Ε. από τον Πρόεδρο, Σ. Σπυράκη. Στόχος  τόσο του ίδιου όσο και των μελών, νέων και παλιών γνώριμων ηθοποιών είναι μέσα από δραστηριότητες, θεατρικά εργαστήρια και θεατρικά έργα να δημιουργήσουν με μοναδικό όφελος την αγάπη για το θέατρο.

Μάλιστα οι «Θεατροποιοί» έχουν ήδη ξεκινήσει την παραγωγή για μια παράσταση η οποία θα πραγματοποιηθεί τέλη καλοκαιριού-αρχές φθινοπώρου. Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη μάλιστα θα ετοιμάσουν την κεντρική τους παραγωγή η οποία και θα έχει εκπαιδευτικές προεκτάσεις.

Παράλληλα με την παραγωγική διαδικασία ο νέος κύκλος ηθοποιών θα προτείνει εκπαιδευτικές δράσεις σε εκπαιδευτικούς φορείς ενώ θα ακολουθήσουν και συνεργασίες με άλλους φορείς παραστατικών τεχνών.

Ο ηθοποιός και εκπαιδευτικός, Σ. Σπυράκης παρουσίασε με την σειρά όλα τα μέλη του νέου κύκλου ηθοποιών μεταξύ των οποίων και τον γνωστό και αγαπητό στον κόσμο ηθοποιό, Γ. Τσουμπαριώτη.  

Στον νέο κύκλο ηθοποιών μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι αγαπούν την τέχνη της υποκριτικής και έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ