23.5.2024 12:28

Εκδήλωση-αφιέρωμα στη μονάκριβη μαστίχα της Χίου από τους Πυργούσους της Αττικής

Ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής "Το Πυργί Χίου" και ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλούν σε μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στο μοναδικό άρωμα και την ιστορία της μαστίχας Χίου. Η εκδήλωση με τίτλο "Άρωμα Μαστίχας Χίου" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 στην πλατεία του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, στις 8:00 μ.μ.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ" και ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, σας καλούν να τιμήσετε με την ,παρουσία σας, την εκδήλωση-αφιέρωμα στο μονάκριβο προϊόν της Χίου μας τη ΜΑΣΤΙΧΑ, με τίτλο : “ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ” που θα λάβει χώρα στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 και ώρα 8.00 μ.μ!

Ο Χιώτης Ιστορικός κος ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΛΑΣ, θα μας μιλήσει για ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΧΑΣ...ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΥΡΓΙ! Θα προβληθεί ολιγόλεπτο DVD σχετικά με την παραγωγή της ΜΑΣΤΙΧΑΣ και θα μας στολίσει χορεύοντας με τις πλουμιστές Πυργούσικες φορεσιές, η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, με ΖΩΝΤΑΝΗ -ΧΙΩΤΙΚΗ-ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, από τους ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΡΑΟΛΑΝΗ: βιολί-φωνή, τον: ΛΕΥΤΕΡΗ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ λαούτο-φωνή και τον ΜΑΝΟ ΓΑΛΑΝΑΚΗ: κρουστά.

Θα ακολουθήσει ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και φυσικά θα υπάρχουν άφθονα Χιώτικα κεράσματα μαστίχας!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ!!!Ι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ