Μία ξεχωριστή βραδιά αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς θα φιλοξενήσει η Χίος την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2025, στις 19:30, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Καστρομηνά. Πρόκειται για τη 2η Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ και Τυπικών Παιδιών, που διοργανώνει ο Σύλλογος «Ειδικός Σκοπός», με στόχο την ένταξη, την αποδοχή και τη στήριξη των παιδιών με αναπηρία.
Η εκδήλωση συνδυάζει μόδα, μουσική και κοινωνικό μήνυμα. Στην πασαρέλα θα βρεθούν παιδιά ΑμεΑ και τυπικά παιδιά, αποδεικνύοντας ότι η διαφορετικότητα μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Την ατμόσφαιρα θα πλαισιώσει μουσικά το συγκρότημα «Bandokafenio», που θα εμφανιστεί ζωντανά επί σκηνής.
Παράλληλα, στην οργάνωση συμβάλλουν καταξιωμένοι επαγγελματίες, όπως ο Αργύρης Κατσάφαρος (DJ), ο Σταύρος Σπυράκης (κειμενογράφος) και η Χριστίνα Σώρου (μακιγιάζ), οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επιτυχία της διοργάνωσης.
Η είσοδος για τα παιδιά με αναπηρία θα είναι δωρεάν, ενώ το εισιτήριο ανέρχεται στα 8 ευρώ για τα παιδιά και σε 12 ευρώ για τους ενήλικες. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου και την κάλυψη αναγκών των παιδιών με αναπηρία.
Η 2η Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ και Τυπικών Παιδιών φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό για το νησί, στέλνοντας το μήνυμα πως η αποδοχή, η αγάπη και η δημιουργικότητα δεν γνωρίζουν φραγμούς.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.