29.5.2023 12:58

Στο «περίμενε» η νέα Παθολογική λόγω… Μητσοτάκη

Μία σημαντική υποδομή υγείας, αυτή της νέας Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, στερούν για πάνω από δύο μήνες από τον κόσμο της Χίου, Περιφέρεια και Διοίκηση Νοσοκομείου, αναμένοντας… την άφιξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει, από το ρεπορτάζ του «Π» αφού για πάνω από δύο μήνες η νέα Παθολογική Κλινική είναι έτοιμη, χωρίς ωστόσο να δίνεται σε χρήση αφού σε αγαστή «συνεργασία» η διοίκηση με την Περιφέρεια, προσπαθούν να συντονιστούν με το γραφείο του Προέδρου της Ν.Δ. προκειμένου ο ίδιος να μεταβεί στη Χίο προκειμένου να κοπεί η κορδέλα στο νέο κτίριο.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η Περιφέρεια έχει αποστείλει εκ νέου πρόσκληση στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε ο πρόεδρος της Ν.Δ. να βρεθεί στη Χίο εντός του Ιουνίου στο πλαίσιο εγκαινίων της νέας Παθολογικής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ