22.5.2024 14:24

Στη Χίο η Υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη

Τη Χίο επισκέπτεται στις 24 Μαΐου η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη. Στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής η κ. Τσιριγώτη θα δώσει Συνέντευξη Τύπου. Κατόπιν θα επισκεφτεί το εκλογικό περίπτερο του κόμματος, που θα ξεκινήσει την ίδια ημέρα τη λειτουργία του, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με συμπολίτες μας.

Η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη υπηρέτησε επί 37 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία, φτάνοντας στον ανώτατο βαθμό της Αντιστρατήγου, με αναγνώριση τόσο σε διεθνές όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο, για την συμβολή της στην αναβάθμιση και ενίσχυση των διμερών/πολυμερών σχέσεων, αρμοδιότητας ΥΠτΠ/ΕΛ.ΑΣ, τόσο με ευρωπαϊκά και τρίτα Κράτη, όσο και με διεθνείς/ευρωπαϊκούς Οργανισμούς. Με ιδιαίτερα επιτυχημένη και αναγνωρισμένη θητεία (2015-2019) στην διαχείριση του προσφυγικού/μεταναστευτικού και μάλιστα σε πολύ δυσκολότερες συνθήκες από τις σημερινές. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών του ΕΚΠΑ με θέμα «Προσφυγικές/Μεταναστευτικές ροές και ΜΜΕ» και «Διεθνής/Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση και Πολιτική». Αποστρατεύτηκε την 22 Ιουλίου 2019 με τον βαθμό που κατείχε (Αντιστράτηγος) και της απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο Βόρειο Αιγαίο, κατά τις προκριματικές ευρωεκλογές της 19ης Ιουνίου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Σύμφωνα με το πρόγραμμά της, οι δυο πρώτες επισκέψεις της θα γίνουν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ακολούθως στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου. 

Στι 9.30 το πρωί θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «ΧΑΝΔΡΗΣ» και κατόπιν θα επισκεφτεί το Δήμαρχο Χίο.

Το πρόγραμμα της κ Τσιριγώτη περιλαμβάνει ακόμα:

Επίσκεψη στη Σχολή Μηχανικών Χίου

Επίσκεψη στο Λιμεναρχείο 

Συνάντησημε τα Διοικητικά Συμβούλια:

Συνοριοφυλάκων , Αστυνομικών Υπαλλήλων και Λιμενικών Υπαλλήλων.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Χαλκειούς 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ