30.6.2017 12:11

Πλήρως αδειοδοτημένος οδεύει για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και ο τουριστικός λιμένας Βολισσού

Θετικές εξελίξεις για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης του τουριστικού λιμένα Βολισσού προδιαγράφει ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Μιχαηλίδη, έπειτα από επαφές του με τα συναρμόδεια Υπουργεία.

«Έχει εγκριθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Έχει ήδη συνυπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) από την Υπουργό Τουρισμού και έχει αποσταλεί για τελική υπογραφή στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Επομένως, εντός των προσεχών ημερών θα έχει ολοκληρωθεί η αδειοδοτική διαδικασία του έργου», αναφέρει.

Στο κρίσιμο θέμα της χρηματοδότησης ο βουλευτής ενημερώνει ότι  αναμένεται να προταθεί από το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο η ένταξή του στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου, εκεί που καταλήγουν ... τα πάντα κι άγνωστο είναι πόσα τελικώς θα χωρέσουν, δεδομένου ότι το έργο προϋπολογίζεται γύρω στο 1,25 εκ. ευρώ. «Θεωρούμε τις εξελίξεις αυτές εξαιρετικά σημαντικές για την αναπτυξιακή προοπτική της βορειοδυτικής Χίου», αναφέρει ανακοίνωση του βουλευτή.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ