29.9.2023 15:45

Νότης Μηταράκης- "Στηρίζω Στεφανή γιατί η Περιφέρεια χρειάζεται αναβαθμισμένη εκπροσώπηση"

Την παρέμβαση του Βουλευτή Χίου της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη προκάλεσε η συνέντευξη του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στο Politischios.gr. Σε ανακοίνωσή του το πολιτικό γραφείο Μηταράκη σημειώνει:

Με λύπη οι Χιώτες είδαν τη συνέντευξη του Καθηγητή Κ. Μουτζούρη, ο οποίος ακόμη μία φορά έδειξε αδυναμία να διαχειριστεί την πίεση της εκλογικής διαδικασίας. Η όποια κριτική ασκείται μέχρι σήμερα δικαίως και κυρίως με αξιοπρέπεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κ. Μουτζούρης δείχνει ουσιώδη αδυναμία διαχείρισης σε κρίσιμες στιγμές.

Είναι φανερό ότι το Βόρειο Αιγαίο χρειάζεται σημαντική αναβάθμιση της εκπροσώπησης στην περιφέρεια, με δυνατότητα συνεργασίας με την Κυβέρνησης της χώρας. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους στηρίζουμε τον Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή.

Τονίζεται ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του Νότη Μηταράκη, είτε ως Βουλευτή είτε ως Υπουργού, ήταν πάντα παρών και με αποτελεσματικότητα και αφοσίωση εκπλήρωνε τα καθήκοντά του.

Το έργο του καθενός μιλάει από μόνο του.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ