Πολιτική

1/2/18 17:15

τελ. ενημ.: 2/2/18 11:29

Αν. Μιχαηλίδης: «Έρχεται άμεσα νομοθετική ρύθμιση για τις αποζημιώσεις»

Στα ανώτερα κλιμάκια του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής έφθασε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π» για την αρνητική στάση του Υπουργείου να αποζημιώσει το σύνολο των πληγέντων κατοίκων της Χίου από το μεταναστευτικό.

Έπειτα από επανειλημμένες επαφές με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και με αφορμή το δημοσίευμα του «π» ο αναπληρωτής Υπουργός Γ. Μπαλάφας επικοινώνησε με τον βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μιχαηλίδη στον οποίο μετέφερε την είδηση ότι προωθείται άμεσα νομοθετική ρύθμιση, η οποία έχει ήδη επεξεργαστεί και ετοιμάζεται να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση, με την οποία αποζημιώνεται η ευρύτερη δυνατή βάση των κατοίκων οι οποίοι έχουν πληγεί από τις συνέπειες του Μεταναστευτικού.

Όπως εξήγησε ο κ. Μπαλάφας στον Χιώτη Βουλευτή θα αποκλειστούν μόνο αυτές οι περιπτώσεις, που είναι αδύνατο να εγκριθούν από το Ελεγκτικό Συνέδριου του Κράτους. «Παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή στενά το θέμα, γιατί το θεωρώ θέμα αρχής και ελάχιστης υποχρέωσης απέναντι στους κατοίκους της Χίου και θα επανέλθω σύντομα με νεότερη ενημέρωση», ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης στον «π».  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση