16.7.2019 10:54

«Μία από τα ίδια τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό»

Μετά τη δημοσιοποίηση των 6 μέτρων που αποφάσισε να λάβει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος, που πλήττει την Ελλάδα και κυρίως τα νησιά του Βόρειου Ανατολικού Αιγαίου, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Πολύδωρος Λαμπρινούδης, μέσω ανακοίνωσης του αναφέρει ότι οι νησιώτες πρόκειται να βρεθούν στο ίδιο έργο θεατές καθώς τα μέτρα αυτά είναι «μία από τα ίδια».

«Μια από τα ίδια τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για το προσφυγικό από την νεοεκλεγείσα κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στην ουσία δεν διαφέρουν και πολύ από αυτά που κατά διαστήματα είχε εξαγγείλει ο γνωστός κ. Μουζάλας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς, με τέτοιου είδους εξαγγελίες, τα προβλήματα δεν λύνονται. Ήδη ο αριθμός των μεταναστών αυξάνεται, οι  συνθήκες διαβίωσης χειροτερεύουν και τα νησιά μας βουλιάζουν στη δίνη του μεταναστευτικού, με τις ανάλογες επιπτώσεις στον τουρισμό και την οικονομία του νησιού.

Λύση υπάρχει. Όλοι την γνωρίζουν αλλά δυστυχώς δεν τολμούν να την εφαρμόσουν.

Άμεση ταυτοποίηση προσφύγων και μεταναστών και μεταφορά τους στη Στερεά Ελλάδα

Η Χίος και τα υπόλοιπα νησιά είναι ευαίσθητες ακριτικές περιοχές. Τα προβλήματα συνεχώς μεγαλώνουν και αυξάνονται. Με ημίμετρα δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί το μείζον θέμα του μεταναστευτικού.

Ακούει ΚΑΝΕΙΣ;», καταλήγει ο Πολ. Λαμπρινούδης.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ