23.11.2018 7:53

Μετέφερε 25 άτομα και … εξαφάνισε 647 ο Βίτσας, καταγγέλλει η Παγχιακή

• Για «μαγείρεμα» των αριθμών του μεταναστευτικού πληθυσμού στα νησιά κατηγορείται τώρα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Πως είναι δυνατόν, χωρίς να πραγματοποιούνται οργανωμένες μεταφορές ομάδων προσφυγικού πληθυσμού από το νησί μας, οι επίσημοι αριθμοί καταγραφής τους να ευημερούν;

Τη νέα μέθοδο του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να … μαγειρεύει την αριθμητική της χωρητικότητας των ΚΥΤ στο Βόρειο Αιγαίο για να περιορίζει τις αντιδράσεις αναδεικνύει η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, θέτοντας, ως συνήθως, καίρια ερωτήματα που αυτόματα ρίχνουν φως στους αθέατους κυβερνητικούς χειρισμούς για το μεταναστευτικό.

Με ανακοίνωση της υπό τον τίτλο «Ποιον δουλεύει ο κ. Βίτσας;» και παραθέτοντας τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Συνεπής στις δεσμεύσεις του ο κ. Βίτσας προχωρά με ιλιγγιώδη ρυθμό (μέσω μαγειρέματος των αριθμών) την αποσυμφόρηση της Χίου.

Παρά την επικρατούσα δυσπιστία από τους νησιώτες, με πολύ απλό τρόπο το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής κατόρθωσε, μέσα σε μόλις δύο ημέρες, να εξαφανίσει από τον μεταναστευτικό πληθυσμό του νησιού 647 άτομα.

Όπως φαίνεται από την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο συνολικός αριθμός των μεταναστών στο νησί της Χίου στις 18/11/2018, ενώ ήταν 2016 άτομα, με μεταφορά μόλις ενός (1) ατόμου στην ενδοχώρα μειώνεται στους 1466 στις 19/11/2018!! Στις 20/11/2018 με την μεταφορά άλλων 24 ατόμων ο αριθμός πέφτει στον μαγικό αριθμό 1369!

Για το σύνολο δε των τριών νησιών (Χίος, Λέσβος, Σάμος), μόλις σε δύο μέρες, ο συνολικός αριθμός ως δια μαγείας μειώνεται κατά 2.731 άτομα.

Η θρυλούμενη αποσυμφόρηση είναι λοιπόν άλλο ένα ψέμα, ενώ η μόνη αλήθεια είναι ότι πουθενά δεν αναφέρονται οι ανεξέλεγκτες ενοικιάσεις οικιών από τις ΜΚΟ, αφού δεν γίνεται κανένας έλεγχος στην καλά σχεδιασμένη πολιτική της μόνιμης εγκατάστασης μεταναστευτικών πληθυσμών στα ευαίσθητα νησιά μας.»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ