13.2.2023 20:08

Με στόχο τη 2η έδρα και νέα γραφεία στην Απλωταριά το ΠΑΣΟΚ στη Χίο – Βίντεο

Παρουσία δεκάδων στελεχών, μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στη Χίο.

Στον φιλόξενο χώρο του Overproof παλιά και νέα μέλη, είχαν την ευκαιρία μετά από δύο χρόνια πανδημίας να βρεθούν, να σχολιάσουν τις πολιτικές εξελίξεις και να ανταλλάξουν απόψεις με τις εθνικές αλλά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές να βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Νέο ξεκίνημα με νέα γραφεία

Η νέα δυναμική που κατέγραψε ο δημοκρατικός χώρος κατά τη διαδικασία εκλογής προέδρου του κόμματος, αποτυπώθηκε και στην πράξη, με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μιχάλη Παρλαμά, να εστιάζει στον στόχο του ΠΑΣΟΚ στη Χίο, την επιστροφή δηλαδή της δεύτερης έδρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προς αυτή την κατεύθυνση ανακοίνωσε την λειτουργία νέων γραφείων στην Απλωταριά, μέσα στον επόμενο μήνα, μία προσπάθεια που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από συνεισφορές των μελών και των φίλων του κόμματος.

Παράλληλα εξήγγειλε την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο νησί το αργότερο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Βολές σε Μηταράκη αλλά και Μιχαηλίδη

Ιδιαίτερα καυστικοί στις ομιλίες τους, ήταν οι δύο υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Χίο, εξαπολύοντας τα πυρά τους σε Νότη Μηταράκη αλλά και Ανδρέα Μιχαηλίδη. Και οι δύο κατηγόρησαν τον Νότη Μηταράκη για εξυπηρέτηση συμφερόντων μακριά από τα πραγματικά συμφέροντα της Χίου και των κατοίκων της, λέγοντας ότι η μοναδική έγνοια του Βουλευτή της Ν.Δ. είναι η δημιουργία δομής και στη Χίο.

Ταυτόχρονα επέπληξαν – αν και σε λιγότερο βαθμό- τον Ανδρέα Μιχαηλίδη, λέγοντας ότι υστερεί ως εκπρόσωπος της Χίου στο Κοινοβούλιο. 

Να δοθεί ο αγώνας σε όλα τα επίπεδα

Από την εκδήλωση, δεν έλλειψαν και οι τοποθετήσεις των Κώστα Τριαντάφυλλου και Παντελή Στεφάνου, με τα δύο στελέχη να σημειώνουν ότι από εδώ και στο εξής θα πρέπει να δοθεί ένας πολυεπίπεδος αγώνας για τις εθνικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προσθέτοντας ότι η χαλαρή ψήφος ισούται με οπισθοδρόμηση, συντηρητισμό και πελατειακό κράτος από Δήμο μέχρι και κεντρική διοίκηση.

Δείτε φωτορεπορτάζ στη σελίδα του "Π" στο Facebook

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ