17.1.2019 12:16

Με παρέμβαση Κάρμαντζη ξεκινά από αύριο το μαθητικό δρομολόγιο στα νηπιαγωγεία Καμποχώρων

Την άμεση παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Χίου Στ. Κάρμαντζη προκάλεσε το  δημοσίευμα του politischios περί μη εκτέλεσης  του δρομολογίου μεταφοράς των μαθητών στα νηπιαγωγεία των Καμποχώρων, εξαιτίας χρηματικών οφειλών της Περιφέρειας προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ.  

« Η Περιφέρεια δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στα υπεραστικά ΚΤΕΛ καθώς ‘έχει εξοφλήσει  από τα τέλη Δεκεμβρίου όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της.  Τα προβλήματα στο υπεραστικό ΚΤΕΛ είναι γνωστά όπως γνωστό είναι ότι η Περιφέρεια έχει στηρίξει με κάθε τρόπο τη λειτουργία του. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε τις δύο τελευταίες εβδομάδες με τη μεταφορά των μαθητών στα νηπιαγωγεία των Καμποχώρων σαφώς και δεν οφείλεται σε δική μας υπαιτιότητα αλλά σε θέμα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ με την ιδιωτική εταιρεία που έχει αναθέσει το δρομολόγιο.», εξηγεί ο κ. Κάρμαντζης προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια αν ακολουθήσει το γράμμα του νόμου και κηρύξει έκπτωτο τον ανάδοχο του έργου(δηλ το υπεραστικό ΚΤΕΛ) θα αφήσει 800 μαθητές δίχως μεταφορικό μέσο.

« Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε  να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη μεταφορά των μαθητών για αυτό και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να λύσουμε το θέμα παρότι δεν οφείλεται σε δική μας υπαιτιότητα.  Έπειτα από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ αύριο θα ξεκινήσει κανονικά η εκτέλεση του μαθητικού δρομολογίου», διαβεβαιώνει   μέσω του politischios.gr  ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ