25.1.2018 15:21

«Κοινό μέτωπο απέναντι στους ναζί»

Κοινή ανακοίνωση με την οποία επισημαίνουν ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι επιθυμητοί στη Χίο, εξέδωσαν η «Χιακή Συμπολιτεία», η «Λάθρα;» καθώς και οι αλληλέγγυοι του νησιού με αφορμή την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο τέλος του μήνα σε ξενοδοχείο της πόλης. Σε αυτή επισημαίνουν:

Με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργούνται στο νησί από τις απάνθρωπες πολιτικές της ΕΕ και της κυβέρνησης  που εξαθλιώνουν τους πρόσφυγες στη ΒΙΑΛ, η νεοναζιστική εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής  θέλει να οργανώσει εκδήλωση μίσους και να μας προτείνει τη «λύση» της για τους πρόσφυγες  κατά τα πρότυπα της τελικής λύσης του ινδάλματός της, του Χίτλερ. 

Είναι γνωστές οι  αιτίες που της δίνουν τη δυνατότητα να υπάρχει πολιτικά:
Η κοινωνική κρίση που παράγουν οι πολιτικές των κυρίαρχων , η εξουσία του πλούτου με  αποτέλεσμα τη  γιγάντωση της ανισότητας, την αγνόηση των κοινωνικών αναγκών και το έλλειμμα δημοκρατίας στην καθημερινή ζωή.

Σε αυτές τις συνθήκες που εντείνουν την απογοήτευση και την σύγχυση, οι υπόδικοι ναζί θα προσπαθήσουν να παρουσιάσου την λογική του μίσους και της εξόντωσης των αδύναμων σαν αυτονόητη και θεμιτή λύση.

Οι φορείς του νησιού, η τοπική αυτοδιοίκηση, τα συνδικάτα και οι τοπικές ενώσεις επαγγελματιών, τα κόμματα και όλοι οι πολίτες οφείλουμε να αντιδράσουμε άμεσα!
Πρέπει με όλους τους τρόπους να διακηρύξουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι, και η επιδρομή τους, εφόσον πραγματοποιηθεί,  είναι ηθικό πρόβλημα για το νησί.

Όποιος φορέας ή πολίτης συναντηθεί, τους ανεχθεί ή συνομιλήσει μαζί τους, εγκρίνει τα εγκλήματά τους και γίνεται συνένοχός τους σε οποιαδήποτε εκδήλωση και πράξη μίσους.

Δικαιολογίες του τύπου «είναι κόμμα στη Βουλή» δεν ευσταθούν. Είναι γνωστό όχι μόνο στο πανελλήνιο αλλά και πανευρωπαϊκά ότι πρόκειται για  εγκληματική ναζιστική συμμορία που τρομοκρατεί, οργανώνει δολοφονίες και εξυπηρετεί τα πιο βρώμικα συμφέροντα της εξουσίας του χρήματος.

Όλοι μαζί με κοινό μέτωπο απέναντι στους ναζί δολοφόνους που μολύνουν την κοινωνία και τη δημοκρατία!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ