Πολιτική

19/9/17 16:32

τελ. ενημ.: 20/9/17 11:37

ΗΧΗΤΙΚΟ- Τσάι και συμπάθεια προς το παρόν από τον Π. Πολάκη για την Παθολογική

Με την προφορική δέσμευση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ότι η μελέτη σκοπιμότητας για την επισκευή της παλιάς Παθολογικής Κλινικής του «Σκυλίτσειου» θα εγκριθεί άμεσα, εξήλθαν από το Υπ. Υγείας ο κυβερνητικός Βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης καθώς και η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη.

Ο Υπουργός ναι μεν δεσμεύτηκε για την έγκριση σκοπιμότητας όμως ακόμα και την ύστατη ώρα δεν έχει αποφασιστεί μέσω ποιου προγράμματος θα χρηματοδοτηθεί η ανακατασκευή που προϋπολογίζεται στα 4,5 εκ. ευρώ. Τα χρονοδιαγράμματα είναι τόσο σφιχτά καθώς αν χρηματοδοτηθεί από το τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου θα πρέπει η μελέτη να υποβληθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου ενώ αν χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου τότε η καταληκτική ημερομηνία είναι η 10η Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σειρά ζητημάτων όπως η άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου εξαιτίας του προσφυγικού, η προκήρυξη θέσεις γενικού ιατρού για το Πολυδύναμο Ιατρείο της Βολισσού καθώς και η μετάθεση νεφρολόγου για τη στελέχωση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση