19.9.2017 16:32

ΗΧΗΤΙΚΟ- Τσάι και συμπάθεια προς το παρόν από τον Π. Πολάκη για την Παθολογική

Με την προφορική δέσμευση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ότι η μελέτη σκοπιμότητας για την επισκευή της παλιάς Παθολογικής Κλινικής του «Σκυλίτσειου» θα εγκριθεί άμεσα, εξήλθαν από το Υπ. Υγείας ο κυβερνητικός Βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης καθώς και η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη.

Ο Υπουργός ναι μεν δεσμεύτηκε για την έγκριση σκοπιμότητας όμως ακόμα και την ύστατη ώρα δεν έχει αποφασιστεί μέσω ποιου προγράμματος θα χρηματοδοτηθεί η ανακατασκευή που προϋπολογίζεται στα 4,5 εκ. ευρώ. Τα χρονοδιαγράμματα είναι τόσο σφιχτά καθώς αν χρηματοδοτηθεί από το τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου θα πρέπει η μελέτη να υποβληθεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου ενώ αν χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου τότε η καταληκτική ημερομηνία είναι η 10η Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σειρά ζητημάτων όπως η άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου εξαιτίας του προσφυγικού, η προκήρυξη θέσεις γενικού ιατρού για το Πολυδύναμο Ιατρείο της Βολισσού καθώς και η μετάθεση νεφρολόγου για τη στελέχωση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ