19.12.2013 13:45

Πότε θα κάνουμε σχέδιο β΄ για την πτώχευση;

             Έ, πως να το κάνουμε εμείς οι επάρατοι θιασώτες της δραχμής που θέλουμε να υποστείλουν τα κόμματα τα χρωματιστά κουρέλια τους γιατί έτσι κατάντησαν αυτά τα δημοκρατικά σύμβολα  και να συμπορευτούν για να αποφύγουμε την Ασιατοποίηση. Με τα Δανέζικα μπαρκάριζε ο γαμπρός μου και οι Αριανοί έχυναν πάνω του το πύον της σάπιας ψυχής τους όταν του έλεγαν τις ρατσιστικές θεωρίες τους. Ήταν λένε η προερχόμενη εξ Ανατολών εκλεκτή φυλή των Ινδοευρωπαίων που στα Βαλκάνια χωρίστηκε και ο κλάδος που πορεύτηκε προς Βορρά (Γερμανία Δανία κ.λ.π.) διατήρησε την ανωτερότητά του και ο κλάδος του Νότου ευτελίστηκε και σήμερα αποκαλείται από τους Αριανούς ‘’τα γουρούνια του Νότου’’,  Ελλάδα Ιταλία κ.λ.π.  Έτσι πρόσφατα είχαμε δείγματα της ανώτερης ‘’Αριανής φυλής’’ με τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, τις εκτελέσεις στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα και αλλού.

            Οι χιλιετίες πέρασαν, βγήκαν οι αναδυόμενες οικονομίες κυρίως της Ασίας που με την κοινωνική κολτούρα των φθηνών εργατών απειλούν τις οικονομίες των Αριανών. Είδαν το κίνδυνο οι νεοφιλελεύθεροι ομοϊδεάτες Μέρκελ και Σαρκοζί και συμφώνησα;ν να πληρώσουν την κρίση τα ‘’γουρούνια του Νότου’’ για να την γλυτώσουν οι γύπες και τα όρνεα του Βορρά. Αυτά είπε ο επί πρώτου μνημονίου Ισπανός πρωθυπουργός που στην σύσκεψη με τους Αριανούς εναντιώθηκαν στο πρώτο μνημόνιο, πήδηξε ο Σαρκοζί οργισμένος πάνω στο τραπέζι χυδαιολόγησε εναντίον του Έλληνα και σε λίγους μήνες ο Ισπανός, ο Ιταλός και ο Έλληνας που ζήτησε μάλιστα δημοψήφισμα για το μνημόνιο, έχασαν την πρωθυπουργία.  Από τότε άσπρη μέρα δεν είδαμε με την μεθοδευμένη λόγω των μέτρων ύφεση μέχρι οι χώρες του Νότου να Ασιατοποιηθούν εργασιακά και κοινωνικά. Εδώ αξίζει να τονιστεί ότι οι επενδύσεις, η ανάπτυξη, τα πλεονάσματα, και η απασχόληση θα είναι προς όφελος των Αριανών κυρίως επενδυτών και σχετικές με την μόνιμη Ασιατοποίηση των πολιτών του Νότου. Αυτή ως γνωστόν ήδη εκδηλώνεται με 5000 αυτοκτονίες χώρια τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά, με την σταδιακή εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους, της υγείας και της παιδείας με το πρόσχημα των μεταρρυθμίσεων (που πράγματι πρέπει να γίνουν). Εκδηλώνεται με τον ευτελισμό των μισθών και των συντάξεων που σε πρώτο στάδιο θα γίνουν 350 ευρώ  και (όταν τα συνηθίσουμε θα γίνουν 150 και 50), με αυτοκτονίες, λιμοκτονίες και λιποθυμίες πολιτών και απώλεια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

              Η κατοχή που συντελείται με τον ψηλό Αριανό γύπα και τα δύο χαμηλότερα όρνεα, εκδηλώνεται και με την δήμευση της μοναδικής κατοικίας αποδειγμένα φτωχών ανθρώπων και με άλλα δεινά. Βουλευτές που διατηρούν ακόμη την ντροπή δεν θέλουν να γίνονται κατάπτυστοι στις εκλογικές τους περιφέρειες δεν θέλουν να πεθαίνουν άστεγα παιδάκια τον χειμώνα στο δρόμο και δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν. Έτσι το τρίο χάλια μας κάνει γυμνάσια, (Έφυγαν και δεν θα γυρίσουν αν δεν οσφιοκάμψουμε, στον αγύριστο να πάνε) με τη νέα θηλιά της δόσης μας και αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο της  επιστροφής μας στη δραχμή.  Αυτό θα σημάνει ότι θα πούμε πάλι το ‘’ΟΧΙ’’ μας που όπως πάντα σημαίνει ότι αγνοούμε τις συνέπειες όσο και αν είναι τραγικές προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα δηλαδή την εσαεί Ασιατοποίηση, αποκτήνωση, δουλεία και αυτοκτονίες γιατί οι άνθρωποι δεν είναι μύγες να γυρίζουμε το κεφάλι μας αλλού.

             Σχέδιο Β’. λοιπόν μας χρειάζεται που θα σημάνει ότι σώζουμε τους μελλοντικούς αυτόχειρες και άνεργους επιτάσσοντας προσωρινά την γη και την γεωργική παραγωγή, προσωρινά  ορίζοντας δελτίο τροφίμων, συνεταιριζόμενοι με τον Ομπάμα που είναι λαϊκός με προκαταβολή χρημάτων για την συνεκμετάλλευση του Εθνικού πλούτου μας και μόνοι τον του τουρισμό και την γη. Έτσι θα λειτουργήσει η παιδεία  η υγεία και η άμυνα και θα εκλείψει η τρομοκρατία περί ενέργειας και τα λοιπά. Σχέδιο Β’. λοιπόν από ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για να μη μας πεθάνει κανείς που θα ελευθερώσει τη χώρα και σε ελάχιστα χρόνια θα επιτύχει ανεξάρτητη Εθνική ανάπτυξη.

           Αυτές τις αλήθειες έπρεπε να μας πουν οι κουρελοπαντιέρες ΟΛΩΝ των κομμάτων αγνοώντας το πολιτικό κόστος και ζητώντας δημοψήφισμα γιατί ούτε οι περαστικοί της βουλής ούτε το σύνταγμα μπορούν να αποφασίζουν για την τύχη της χώρας μας αυτούς τους κρίσιμους καιρούς. Αυτοί έπρεπε να σβήσουν το καντήλι της φρούδας ελπίδας των 30 χρόνων γιατί σε 30 χρόνια θα έχουμε συνηθίσει στην κατάντια μας.  Αυτοί έπρεπε να μας σηκώσουν από τον καναπέ και να μας προετοιμάσουν για την έξοδο προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα που είναι η  ΜΟΝΙΜΗ Ασιατοποίηση, η αποκτήνωση και ο αφελληνισμός του πληθυσμού της χώρας μας. Γι’  αυτό οι βουλευτές μας που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο νησί τους πρέπει να ζητήσουν την εκδίωξη των εγκληματιών που με τα μνημόνια μούσκεψαν στο δάκρυ αυτήν την μαρτυρική γη, δολοφόνησαν περίπου  5000 συνανθρώπους μας χώρια αυτούς που πέθαναν από εγκεφαλικά και καρδιακά και ποιός γνωρίζει πότε ό μη γένοιτο θα έρθει και η δική μας σειρά.

‘’Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν’’, βασιλείς εθανατώθησαν, κραταιοί διαπομπεύθηκαν και το δικαστήριο της Νυρεμβέργης για τους δολοφόνους  της ανώτερης Αριανής φυλής που δολοφονούν Έλληνες για πολλοστή φορά μπορεί να ανοίξει όπως και παλαιότερα, γιατί έχουν γυρίσματα οι καιροί. Ήδη το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ανακρίνει το έργο των Τροϊκανών, και τα πράγματα θα δυσκολέψουν γιατί θα αντιδράσουν οι μεγάλοι Ευρωπαϊκοί πληθυσμοί όταν θα διαπιστώσουν ότι η ανάπτυξη, τα πλεονάσματα και οι θέσεις εργασίας είναι δώρα άδωρα γιατί τους αποκτηνώνουν αντί να τους ωφελούν.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ