6.6.2013 17:42

Πόσο εύκολη είναι η φθηνή προπαγάνδα όταν απουσιάζει η αλήθεια !!!

Και αυτή τη στιγμή επιβάλλεται να λέγονται αλήθειες.
Φιλότιμη η προσπάθεια του υπογράφοντα το παραπάνω κείμενο, άδικο όμως και για τον ίδιο και για το ιστορικό κόμμα του , η χρήση των μεθόδων του dr Παουλ Γιόζεφ.

Αρκετά σύντροφοι, ακόμη και τούτη τη κρίσιμη ώρα πρώτιστο καθήκον σας παραμένει η "άγρα" νεοφώτιστων κατά δήλωση επαναστατών, μέσα από τη κατασυκοφάντηση συνδικαλιστών και συνδικάτων που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Ο κ Σταυρινουδης στο ΠΥΣΔΕ δεν εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ αλλα τους συναδέλφους που τον ψήφισαν, σ΄ αυτούς απολογείται και απ αυτούς ελέγχεται, και αποφάσεις των δημοκρατικά εκλεγμένων οργάνων στηρίζει και υλοποιεί (όπως καλό θα ήταν να κάνουν και τα στελέχη σας στο συνδικαλιστικό κίνημα.)

Ασφαλώς και σαν εκλεγμένος εκπρόσωπος έπρεπε να παραστεί στη συνεδρίαση , να καταγγείλει τις μεθοδεύσεις του Υπουργείου και της εκπροσώπου του στο νόμο και ασφαλώς να αρνηθεί να υπογράψει το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας , άρα να την νομιμοποιήσει. Ασφαλώς αυτό στο παραπάνω κείμενο αποκρύπτεται για να δώσει τροφή στα διάφορα παπαγαλάκια να διαβάλουν τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ να αποσεισπυρωσουνε το συνδικάτο . Για το αν η στάση του ήταν λάθος καλό θα ήταν να ενημερωθείτε από τον εκπρόσωπο της παράταξης σας κο Γιάννη Λιγνό ο οποιος και την επικρότησε στο Δ.Σ

Αλλά μήπως εσκεμμένα δεν απέκρυψαν τη αλήθεια για τον επαίσχυντο ρόλο που έπαιξε το ΠΑΜΕ πριν 3 εβδομάδες στο θέμα της απεργίας των εκπαιδευτικών; Μήπως και τότε γνωστά στελέχη του ΠΑΜΕ έξω από το Εργατικό κέντρο (η ακόμη και με δηλώσεις τους στο τοπικό τύπο) δεν κατηγορούσαν τον κ. Σταυρινουδη σαν προδότη , ενώ ταυτόχρονα απόκρυπταν το γεγονός ότι και το στέλεχος του ΠΑΜΕ πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κέρκυρας Ν. Μεταλληνός ακριβώς το ίδιο έπραξε. (αν σύντροφοι είναι προδότης καλά θα κάνετε να τον διαγράψετε.)

Είναι βέβαια απορίας άξιο ότι αυτές οι επιθέσεις προέρχονται από στελέχη του ΠΑΜΕ άσχετα με τον χώρο των εκπαιδευτικών Δ/μιας εκπαίδευσης. Αντίθετα το εκλεγμένο μελος του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΕΛΜΕ (το ίδιο βράδυ) στήριξε τον κύριο Σταυρινουδη δηλώνοντας στη συνέλευση ότι έπραξε ακριβώς αυτό που έπρεπε

Δεν είναι κανεις αφελής να πιστεύει οτι συνολική αποτροπή θα είναι αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων , ούτε αρκετά ηλίθιος να την επιδιώκει μέσω ιδεολογικών αναζητήσεων και ομφαλοσκοπήσεων.
Σύντροφοι ήρθε η ώρα να συζητήσουμε και να δράσουμε όχι τη αποτροπή αλλά για την ανατροπή. Και σ αυτό το αποτέλεσμα θα μας φέρει η ενότητα των εργαζομένων και η συσπείρωση γύρω από τα συνδικάτα

Μανόλης Στάθης
εκπαιδευτικός Β/θμιας εκπαίδευσης

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ