23.4.2014 13:35

Πλήρης προβολή του Ρουκετοπόλεμου στην Τουρκία από την Άλφα- Πι

Η εισροή επισκεπτών από τη Τουρκία είναι πλέον γεγονός. Εκατοντάδες άτομα, από την γειτονική μας χώρα, επισκέπτονται το νησί μας. Με αυτό το δεδομένο η εταιρία μας μέσα στο 2013 πραγματοποίησε την τέταρτη και πέμπτη έκδοση, στα Τούρκικα, του πλέον καταξιωμένου τουριστικού οδηγού, με τίτλο «ΧΙΟΣ γνωρίστε την και ζήστε την».  Η κάθε έκδοση εκτυπώθηκε σε 30.000 αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν, από τις εκδόσεις Άλφα Πι, τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις και το τελωνείο της Χίου με εγκαταστάσεις βιβλιοθήκης στο χώρο αφίξεων – αναχωρήσεων. Επίσης, διανέμεται σε εκθέσεις τουρισμού στη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη. Φέτος, για πρώτη φορά, τρεις βδομάδες πριν το Πάσχα κυκλοφόρησε στα τούρκικα σε 5.000 αντίτυπα ειδική έκδοση για τον Ρουκετοπόλεμο. Στην γειτονική μας χώρα προβλήθηκε από την καταξιωμένη δημοσιογράφο, φίλη της Χίου, Fulya Omac, και καταχωρήθηκε σε πέντε μεγάλης κυκλοφορίας, καθημερινές τούρκικες εφημερίδες. Οι 1.500 επισκέπτες του τριημέρου  κρατούσαν την έκδοση του Ρουκετοπόλεμου. Κατά την άφιξή τους έπαιρναν τόσο τον Ρουκετοπόλεμο όσο και τον Τουριστικό οδηγό, τον κρατούσαν σε όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας και επιστρέφοντας έπαιρναν από την βιβλιοθήκη του τελωνείου και για τους φίλους τους. Έτσι, πολλαπλασιάστηκε  η απόδοση των εκδόσεων.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους διαφημιζόμενους που στηρίζουν τον τουριστικό οδηγό της Χίου και τον Ρουκετοπόλεμο. Και έτσι μας βοηθούν να προβάλουμε και να ενισχύουμε την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ