Άποψη

17/9/14 10:17

τελ. ενημ.: 17/9/14 10:17

Παραλάβαμε χρέη

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω και μαζί και τον κ. Ζουμίδη ο οποίος αναφέρθηκε στην πρώτη θητεία του νεοσύστατου Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου, παρόλο που είχα ενημερώσει και τότε τόσο το δημοτικό συμβούλιο όσο και τα ΜΜΕ, εν τάχει για τα εξής:

Παραλάβαμε από τις πρώην δημοτικές αρχές και τους 28 φορείς που συγχωνεύτηκαν σε έναν, χρέη, ανεξόφλητες υποχρεώσεις, διασκορπισμένο προσωπικό, κτήρια και αθλητικούς χώρους σε απαράδεκτη κατάσταση. Επιπλέον, αντιμετωπίσαμε την υλοποίηση  του Αγροτουρισμού, της Ομηρικής Ακαδημίας και άλλων  κοστοβόρων πολιτιστικών δράσεων. Να σημειωθεί ότι το νομικό πρόσωπο έπρεπε να διαχειριστεί εφάπαξ και άλλες υποχρεώσεις για περίπου 15 υπαλλήλους.

Καταφέραμε με κοπιώδη προσπάθεια και τη συνεργασία στελεχών του Ν.Π. να συστήσουμε έναν δυναμικό οργανισμό και να λειτουργήσουμε γρήγορα όλες τις δομές του παρά την έλλειψη προσωπικού. Πετύχαμε την διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων που αφορούσαν τις εγκαταστάσεις ενώ παράλληλα προχωρήσαμε τη διαδικασία μεταφοράς ατμού από τη Δ.Ε.Η. για την εξοικονόμηση ενέργειας στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Και όλα αυτά λαμβάνοντας μειωμένα κονδύλια από το Δήμο λόγω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση