2.2.2015 10:35

ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ και ΠΙΡΑΝΤΕΛΛΟ

Ένα απέραντο θέατρο κατάντησε ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, με «κακούς» θεατές, επικίνδυνους ηθοποιούς και ακόμη πιο επικίνδυνους θιασάρχες-χρηματοδότες.

Δεν πληρώνω δεν πληρώνω αναφωνούσε κάποτε ο Πιραντέλο!

Απόψε αυτοσχεδιάζουμε έγγραφε τότε ο Ντάριο Φο.

Τα παιδιά της… «χελιδόνας», με αμερικανικά ανοράκ, ένρινα αγγλικά, αδικαιολόγητη έπαρση, παπανδρεική ρητορική και μεταλλαγμένη αλλά και υποκριτική τσεβαρική πολιτική, αυτοσχεδιάζουν!!

Ναι αυτοσχεδιάζουν!! Δεν δύναμαι πλέον να παρακολουθήσω τις βερμπαλιστικές πολιτικές ακροβασίες τους, δεν μπορώ να καταλάβω τι επιδιώκουν, δεν κατορθώνω να εννοήσω «που το πάνε» το πατίνι…

Μας εξιτάρισαν με το «δεν πληρώνω δεν πληρώνω», με το έξω οι βάσεις του τροικανού θανάτου, κάτω τα μονοπώλια της Μέρκελ, ζήτω τα μονοπώλια του «θείου Σαμ» και άλλες τέτοιες βαρουφολογίες .

Ας ελπίσω, πώς όλα αυτά θα βγουν για καλό μας. Ας ελπίσω!! Γιατί έτσι κι αποδειχθεί η πολιτική απατεωνιά τους… δεν τους σώζει τίποτα και κανείς!

Από την άλλη πλευρά, την πλευρά των προσκυνημένων και καταστροφέων της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, δεν φαίνεται φως ιλαρόν!!

Το ΠΑΣΟΚ βαδίζει σε συνέδριο τον Μάη, προφανώς για να φάνε τριφύλλι!!

Η ηγεσία της ΝΔ δεν κατάλαβε τι της συνέβη. Έχασε τις εκλογές, μείωσε τα ποσοστά της, χάρισε  την Κυβέρνηση στον Αλέξιο, έχασε τον κορμό της κοινωνίας που την στήριζε… τι άλλο δηλαδή έπρεπε να πάθει ο Άντωνις για να πάει να κοιμηθεί?

Κάνω μία πρόβλεψη: Ο Αλέξιος θα πάει για εκλογές τον Ιούνιο (λέω έναν μήνα στην τύχη), αφού ξεπορτίσει βεβαίως τον «Καημένο».

Τότε ακόμη το ΠΑΣΟΚ θα μαζεύει ραδίκια και η ΝΔ θα… κουρεύεται!

Η ώρα για την μεγάλη απάντηση είναι ΤΩΡΑ!!

ΤΩΡΑ πρέπει να δημιουργηθεί η μεγάλη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

Υπάρχει τεράστιο κενό στο πολιτικό κοινωνικό γίγνεσθαι. Ας το προσέξουν καλώς, αυτοί που αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες περισσότερον από το σαρκίο και το πουγκί τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν  αποτελεί (τώρα) κίνδυνο καταστροφής, αλλά προσωρινής… αναταραχής. Σε μερικούς μήνες (ή και εβδομάδες), τα πράγματα έχουν την τάση και την δυναμική να εκτροχιασθούν. Ας προλάβουμε!!!

 

Χίος 1η Φεβρουαρίου 2015

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ζ. ΚΩΣΤΑΛΑΣ

 

Υστερόγραφο:  Στον προσωρινό βουλευτή της ΝΔ που με έχει φλομώσει προεκλογικώς και μετεκλογικώς με αναιδή και εκνευριστικά μηνύματα, στέλλω την προειδοποίηση: «… μα να φοβάσαι του κισσού το πλάνο ψήλωμα με ξένα αναστηλώματα βαλμένο…».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ