20.4.2016 17:32

Νέα Δημοκρατία από την Αρχή

Πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις ο νέος Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης δρομολογεί την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματός μας, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα που θα υλοποιήσει μόλις ο ελληνικός λαός του δώσει την εντολή για την διακυβέρνηση της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη εκσυγχρονίζεται, ανανεώνεται και μετασχηματίζεται σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα.

Αποκτά δομές φιλικές προς τον πολίτη, αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες, υλοποιεί ένα φιλόδοξο σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης  στο οποίο ζητάει την συνδρομή όλων των μελών της.

Νέα πρόσωπα με καινούργιες, καινοτόμες ιδέες ενσωματώνονται καθημερινά στον οργανισμό του κόμματος και σταδιακά αποκαθίσταται η αμφίδρομη σχέση κοινωνίας- κόμματος.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που καθορίζει το μέλλον  της παράταξης αλλά και της χώρας μας, εμείς οι Νεοδημοκράτες της Χίου συμμετέχουμε ενεργά. Με μαζική συμμετοχή έγινε η εκλογή του νέου προέδρου ΔΗ.Τ.Ο ,των νέων μελών ΔΗΜ.Τ.Ε και των Τομεαρχών ΝΟ.Δ.Ε, κάνοντας καθημερινά πράξη το όραμα του Προέδρου μας για ανανέωση.

Προτεραιότητα για εμάς στη Νέα Δημοκρατία, είναι η οικοδόμηση μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης με τους Έλληνες πολίτες, που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια.

Ενωμένοι μετέχουμε στις εσωκομματικές διαδικασίες, με αποκορύφωμα τις εργασίες του 100 Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, θέτοντας ως στόχο την ανασυγκρότηση της φιλελεύθερης παράταξης και την δημιουργία ενός σύγχρονου, ευρωπαϊκού κόμματος που θα παράγει πολιτική από κάτω προς τα πάνω, λειτουργώντας  με διαφάνεια, αξιολόγηση και λογοδοσία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ