6.4.2016 15:33

Κατάργηση Θεσμού, Διακοπή αγώνων ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδας

Η αναμφίβολα, κατά την άποψη μου, άστοχη, ατυχής και κατακριτέα ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση προκαλεί δικαιολογημένες απορίες, ερωτηματικά, ναρκοθετεί και απαξιώνει το ΘΕΣΜΟ του Κυπέλλου. Πως είναι δυνατόν να «τιμωρούνται» ομάδες και φίλαθλοι που ουδεμία συμμετοχή είχαν στα έκτροπα του διακοπέντος αγώνα Κυπέλλου της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού;

Εάν η ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ είχε σαν αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα, να τιμωρηθούν οι ΥΠΑΙΤΙΟΙ. Η Αθλητική Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κληθεί  σε απολογία, οι δε συλληφθέντες ταραξίες έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη. Κατά συνέπεια , λοιπόν, δεν συντρέχει κανένας λόγος ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ παρέμβασης στην προκειμένη περίπτωση.

Στον αθλητισμό γενικά δεν θα πρέπει να υπάρχουν BAD LOSERS  ούτε στις τάξεις των φιλάθλων , ούτε στις τάξεις των διαγωνιζόμενων, ούτε στις τάξεις των παραγόντων των ομάδων,και τοιουτοτρόπως να προάγεται το αθλητικό πνεύμα.

Υπό το φως των ανωτέρω είμαι της άποψης ότι  οι αγώνες του Κυπέλλου πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  να συνεχιστούν καθώς ΟΥΔΕΙΣ λόγος συντρέχει περί του αντιθέτου, για να μη γυρίσουμε πίσω 54 ολόκληρα χρόνια, εν έτη 1962. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ